Nærmer seg gresslegging!

Bildet ovenfor er tatt i dag og viser at det nærmer seg legging av kunstgress. Den siste halvannen uka har B&G brukt til å planere ut det som skal bli selve banen i Norrøn-hallen. I følge planene skal gresset legges i uke 48 eller 49, noe som altså kan bety at vi allerede neste uke kan se de første grønne "tustene" i klubbens nye storstue.

I følge prosjektleder Christian Lindø er det fortsatt et håp om at hallen skal være klar til romjulen. Hvis alt går etter planen så kan det begynne å vaskes om 2-3 uker. Det er fortsatt mye småplukk som skal gjøres enda, men det jobbes jevnt og trutt. Det har gått med mange dugnadstimer, men folk er flinke til å stille opp. Lindø sier videre at ringmur til inngangsparti blir støypt denne uken.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand