Stinn brakke i Eigerhuset!

Søndagens gjensyn med julebasar i Eigerhuset må ha vært etterlengtet. Allerede i god tid før åpning kl.1400 strømmet det på med folk og de utsatte stoler og bord ble kjapt fylt. Man måtte finne seg alternative sitteplasser på benker rundt omkring og oppe på tribunen. På det meste var det godt over 500 folk tilstede og jenteforeningen kunne knapt tro oppslutningen på arrangementet de hadde stelt i stand - for øvrig den første julebasaren siden 2005. I tillegg til kaffe og kaker var det loddbøker og rullelapper de fleste hadde kommet for å sikre seg. Det var også en rekke gjenstander å kjøpe og julekransene var spesielt populære og utsolgt allerede etter få minutter. Utenom det jenteforeningen selv hadde laget, var det en rekke gaver gitt av byens rause næringsdrivende. Soulchildren bidro med flott sang og underholdning.

En sliten, men også stolt og fornøyd jenteforening var klare på at dette hadde de lyst til å gjenta neste år. Med så mye oppmøte ble det også et fint overskudd som jenteforeningen lover skal komme alle brukere og klubbens medlemmer til gode.

Flere bilder finner du på Eigers facebookside

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand