Vi har et mål....

I forbindelse med arbeidet med Norrøn-hallen satte man seg tidlig et mål om å kunne ta hallen i bruk før jul i år. Selv med forsinkelser grunnet bl.a. fjellsikring står målet ved lag. Det er imidlertid et svært ambisiøst mål - for ukene går fort og fortsatt gjenstår en hel del arbeid. 

Tirsdager fra ca.1700-2000 og lørdager 0900-ca.1500 (evt så lenge det er noe å ferdigstille) trengs all hjelp en kan få. Alt fra snekkere, hobby-snekkere og håndlangere. Det er alltid noe å gjøre.
Videre trenger man noen til å slipe vegger i dusjene samt hjelpe til på gulvene. Rørleggere eller håndtlangere til rørleggerarbeid er det også behov for. 
Chris Simons har kontroll og styrer flisearbeidet. Også han trenger en hånd når vi går mot november måned. Enten du er håndtlanger eller har erfaring med flislegging hadde Chris satt pris på å høre fra deg!

Kan det gå?

Norrøn oktober 19

Gammel port gjenstøpt okt 19

Den gamle porten mot nord i Eigerhuset er fjernet og gjenstøpt. Atkomst fra gammel til ny hall blir likevel ivaretatt med nye dører. 

  • Opprettet .
  • Treff: 758

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn