30 år siden garderobebygget stod klart.

På årsmøtet i 1988 var en av sakene vedtaket om å bygge nytt garderobeanlegg - på utsiden av Eigerhuset mot det som den gang var den eneste banen i Hålå, i dag kjent som Dalane Energi banen. Som på de fleste prosjekter på 80, 90 og 2000-tallet, var Sveinung Myklebust en drivkraft og en ivrig dugnadsarbeider. I løpet av vinteren 1989 ble første etasje ferdigstilt og en etasje til klargjort. Foruten Sveinung var det en relativt liten, men effektiv gjeng som var i sving med denne jobben.
Klubben måtte ta en kostnad på rundt 300 000 for dette. (Tilsvarer nærmere 570 000 i dag)
To av byens sildoljefabrikker, Ryttervik Fabrikker og Egersund Sildoljefabrikk gikk inn med store sponsormidler og på den måten kunne man allerede året etterpå sluttføre prosjektet med å ferdigstille og innrede andre etasje, i dag kjent som kafeen.

Kafeen2 1989

Sveinung Myklebust i sving som ved de fleste prosjekter i Hålå.

Kafeen6 1989

Karl Håkon Svanes, Ole Palmer Seglem, Ole Jakob Skadberg, Svein Thodal og Ole Leidland (andre etasje) er blant dem vi ser på bildet her.

Kafeen7 1989

De tre forreste her er f.v Sigmund Hovland, (trolig) Arnstein Myklebust og Ole Leidland. Personen helt bakerst kan være Olaus Seglem.

Kafeen5 1989

.