Nærmere 100 lag påmeldt!

I disse dager starter komiteen rundt nyvinningen Eiger Cup arbeidet med kampoppsett. Nærmere 100 lag er påmeldt og dermed er vår gamle turnering "Dalane Turneringen" ettertrykkelig slått i antall påmeldte lag. Anders Midbrød, Jan Erik Skandsen, Inge Seglem og Ole Jonny Gya (bildet over) er blant medlemmene i turneringskomiteen som har travle dager for tiden. Så er det bare å håpe at været blir bra, slik det pleier når Eiger står som arrangør av turnering. Rundt 800 fotball-spillende gutter og jenter i alderen 8-12 år er ventet til Hålå søndag 16 juni.

Skogen og Dyrnes2

Spar Eigerøy er turneringens sponsor og turneringens navn er Eiger Cup i samarbeid med Spar Eigerøy!
Vi takker Stian Skogen og Spar Eigerøy for avtalen og gleder oss til et forhåpentligvis langt samarbeid.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand