"Kongehelg" i Hålå

På tross av at værgudene ikke spilte helt på lag under dag to av Owe Salvesens fotballskole, ble det en ny kjekk dag på kunstgresset i Hålå. Salvesen og co hadde rutinert nok lagt opp til en dag med mye konkurranser og det er alltid en sikker vinner!

Så til tross for et noe surt vær, ble det altså en ny givende dag. Bare konkurranser og testing med individuelle poeng før lunsj, på alle grupper. Etter lunsj mye smålagsspill i ulike varianter i tillegg til egen keepergruppe. Det siste var utrulig populært, og A-lagskeeper Denis Nadarevic skrøt voldsomt av spillernes innsats og entusiasme.
Det hele ble avsluttet med enda flere konkurranser de siste 20 minuttene. Sammen med en meget bra første dag lørdag, ble det altså en kongehelg i Hålå.
 
Owe Salvesen var mektig imponert hvor ivrige og gode spillerne var, etter hele 10 timer fotball på to dager. "Det var mye god læring og lydhøre spillere å se", sa han.
 
Både han og de øvrige trenerne gleder seg til neste gang og Owe selv legger til; "trenerne og matkomiteen fortjener også mye skryt for et supert opplegg i Hålå"!
 
Flere bilder fra fotballskolens dag 2 finner du her.
  • Opprettet .
  • Treff: 384

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn