Godt med påmeldinger til fotballskole!

Helgens fotballskole med Owe Salvesen har 82 påmeldte. Det er mer enn 20 flere enn da Owe sist var i aksjon i Hålå i juni i fjor, så det virker som dette kvalitetsopplegget frister til gjentakelse, samtidig som enda flere vil være med. Etter fjorårets skole uttalte Andrè Olsen at Owes fotballskole var blant de aller beste skolene Eiger hadde arrangert så lenge han har vært i klubben!

Owe kjører trolig også i år et opplegg inspirert av Ajax sine prinsipper og han får hjelp bl.a. av flere a-lagsspillere!

Owes fotballskole 2018 2

Mat og drikke hører med!

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand