Nå kan DU sikre deg drakta!

Tidenes fineste Eigerdrakt, er dommen fra svært mange om a-laget og damelagets nye drakt. Mange har også etterlyst muligheten for å få kjøpt seg sitt eget eksemplar og på bakgrunn av dette setter klubben snart en ny bestilling. Grunnet at drakten er spesialdesignet er det lang leveringstid, så vi ber derfor om at folk som er interessert melder inn sin bestilling innen 17.mai. Prisen er kr.600.

NB! Gjelder kun trøyen.

Bestillingen som også må inneholde ønsket størrelse, sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand