Dyrnes gir seg!

Daglig leder Thor Jostein Dyrnes går inn i sine siste dager som Eiger FKs daglige leder. Allerede i januar gav han Eigers styre beskjed om at han ønsket avløsning, men han har etter oppfordring sittet i jobben frem til nå. Dette for at klubben skulle få områ seg og få tid til å finne en erstatter. Denne prosessen har dratt ut som følge av at klubben kanskje må se seg om etter en person som kan kombinere oppgaver knyttet til daglig ledelse, i tillegg til å håndtere noen oppgaver relatert til sportslig administrasjon/aktivitet. Styret har imidlertid ikke konkludert over hvilke oppgaver man må ha ansatte personer til å gjøre. I denne prosessen må man også se på hvordan klubbens ganske omfattende “eiendomsportefølje” etter hvert kan best ivaretas. Til nå har klubbens pensjonistgjeng samt medlemmene i bygg og anlegg gjort en glimrende jobb i denne sammenheng.
Dyrnes selv har hatt en 50% stilling og det har aldri vært aktuelt for hans del å løfte stillingen opp i 100%.
 
Thor Jostein Dyrnes og Kjell Garpestad jr august 2015
Høsten 2015 kunne daværende styreleder Kjell Garpestad jr. ønske påtroppende daglig leder Thor Jostein Dyrnes lykke til i stillingen. Han skulle begynne i jobben i januar 2016, men var godt i gang lenge før den tid. Når vi nå skriver april 2019 er det daglig leder Thor Jostein Dyrnes som kan ønske Kjell Garpestad velkommen som sin etterfølger.
 
Kjell Garpestad jr., klubbens mangeårige leder (og nestleder) har sagt seg villig til å overta en del av daglig leders oppgaver frem mot sommerferien. På bakgrunn av hans gode kjennskap til klubben og mange oppgaver, er dette en meget god løsning for Eiger FK. Eigers nåværende styreleder Tore Tollefsen sier dette løser en potensiell kinkig situasjon for Eiger og viser til at Garpestad har jobbet tett med daglig leder fra ansettelsesdagen og helt frem til  årsmøtet i februar 2018.
 
Kjell Garpestad overlapper nå Dyrnes i en periode framover og sier samtidig at han ikke ser på seg selv om en varig løsning. Han er helt på linje med dagens styre når han mener at daglig leder jobben trolig må kombineres med noe ansvar for andre områder av klubbens virksomhet.
 
Samtidig er ikke Thor Jostein Dyrnes helt tapt for klubben. Vår fremragende daglige leder vil være disponibel en stund til og være med å holde tråden og fremdriften i pågående prosjekter.
  • Opprettet .
  • Treff: 376

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand

  • Sportslig leder: Roald R.Skadberg

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn