Kortvarig engasjement på Ferdi

Det ble et kort engasjement for Ferdi S. Ibrahim som Eigers nye sportssjef. Selv om han i utgangspunktet var ansatt frem til sommeren, meddelte han i går at han ikke returnerer i jobb for klubben i denne omgang.
Ferdi selv peker på flere årsaker til at engasjementet hans stopper med dette, men med bosted i Hareid og en mindre stilling i Egersund, sier det seg selv at den økonomiske kabalen ble en utfordring.
 
Eigers styreleder Tore Tollefsen beklager at det ikke lot seg gjøre å fortsette og berømmer Ferdi for innsatsen og den jobben han rakk å utføre i løpet av tre uker. “Han har tilført oss enormt mye på kort tid og etterlater seg gode ideer og planer som vi garantert vil få nytte av og vil implementere i klubben utover sesongen. Å få slik input og å oppleve det snevet av profesjonalisme Ferdi Ibrahim bidro med, har vært verdifullt for hele klubben”.
 
Når Eigers styre samler seg til møte onsdag kveld, vil garantert stillingen som sportssjef komme på agendaen. Uten å foregripe noe som helst, sier styreleder Tollefsen at klubben nå må se på ansattstrukturen i klubben som sådan.
Når klubben i år trolig passerer 7 millioner i omsetning, sier det seg selv at man må se om dagens stillingsantall er tilstrekkelig og eventuelt om noen oppgaver kan slås sammen med tanke på en hel stilling.

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss