Kjære alle sammen!

Et år har gått og et nytt år er på vei.
I Hålå er det sportslige utvalget nesten ferdige med trenerkabalene til neste sesong. På senior siden er det meget gledelig at flere unge lovende spillere nå har valgt Eiger som sin nye klubb. Vi ser med glede frem til å følge disse i 2019.

For 8 året på rad har Andrè og hjelperne arrangert Skaara cup. Nærmere 150 barn og unge og enda flere voksne var samlet her. For å arrangere slike cuper kreves det stort pågangsmot og dugnadsånd. Jeg kommer ikke utenom å takke Marit, Svein, Frode, Jarl Andre og Jan Tore som år etter år stiller opp for å få dette i havn. Gledelig er det også at tre av disse har blitt hedret i Ordførerens julekalender.

2018 har vært et særdeles travelt anleggs-år for Eiger FK. Tidlig ble det klart at vi skulle leie ut område til kommunens midlertidige skolebygg, ny innendørs fotballhall skulle bygges og området rundt skulle tilrettelegges. I skrivende stund er snart byggegropen klar og betongarbeidene skal påbegynnes i uke 5.
Det har vært en gled å utføre denne jobben sammen med kommunens prosjektledere. For ikke å glemme Tore Oliversen og Dag M. Egaas som har hjulpet oss gjennom hele prosessen med hallen. Vil og berømme politikernes velvilje til å få til prosjektene på en smidig måte. Men alt dette tar tid og undertegnede ble svært glad da vår alles kjære Pete Seglem sa seg villig til å være med på hall prosjektet. Takk til dere alle.
Med 3 kunstgressbaner, en innendørs hall og en til under bygging er vi rustet til å ta i mot barn og unge i mange år fremover. Med en slik bygningsmasse vil det kreve enda mer dugnadsarbeid for å holde dette vedlike. Trist at vi da opplever at Kommunens politikere velger å sette opp gebyrene på vann og avløp også for frivillige idrettslag. Dette burde selvsagt idrettslagene vært fritatt for. Men som Bernt Ludvig i tennisklubben uttalte i DT, så skal vi nok klare dette og.
 
I høst har styret i Eiger avholdt strategi møte for å legge en langsiktig plan for klubben. I den forbindelse ble det vedtatt å ansette en person i en deltidsstilling som sportslig leder for klubben. Vedkommende vil jobbe aktivt med sportsplaner, utdanne trenere og også være aktiv på feltet.

I en tid der næringslivet ikke er helt friskmeldt, er det med glede at jeg kan meddele at 2018 er det beste Sponsor året i Eiger sin historie. Vi kan ikke takke dere sponsorer nok for støtten. Eiger er en klubb som i hovedsak drives på dugnad og mer eller mindre for egne midler og uten dere hadde ikke dette vært mulig. Tusen takk! 

Eiger har i løpet av 2018 blitt en såkalt UEGO klubb. Valg av klubbens ambassadør for dette prosjektet sa seg også nesten selv. Jarl Andre Aaserud har allerede kommet godt i gang og har definitivt bidratt til å implementere dette i Eiger. Hva betyr så dette nymotens og litt rare ordet, UEGO? I korte trekk kan man vel si at det handler om å være snill og grei, gjerne bidra til at andre også er det og å vise alle respekt.

Så gjenstår det å takke alle foreldre, pensjonistgjengen, og frivillige som dag etter dag er med på å tilrettelegge for de unge. Dere sprer glede i hverdagen og sparer staten for millioner av kroner.
2019 vil bli minst like travelt som 2018, men la oss gå inn i det nye året med et åpent sinn og med tanker om å gjøre det beste for hverandre.

Husk at Eiger er en klubb for alle.
 
Godt Nytt År.
Thor Jostein
  • Opprettet .
  • Treff: 664

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand

  • Sportslig leder: Roald R.Skadberg

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn