Real Madrid ble "UEGO-laget"

I forbindelse med Eigers romjulsturnering, Skaara Cup ble det kåret et UEGO lag. I juryen satt alle laglederne samt noen av de som stod i kiosken. Allerede på turneringens første dag var det et lag som pekte seg ut som en kandidat til denne kåringen, nemlig spillerne på Real Madrid som stilte i 10 og 11-års klassen. Eigers UEGO ambassadør og jurysjef, Jarl Andrè Aaserud sier at de tidlig la merke til spillerne på dette laget. På banen så man en stor spilleglede og fair-play opptreden og innimellom kampene kom flere spillere bort å ville låne sopekostene for å rydde kakerester, chips, papir og smuss i hallen, og de ryddet søppel og flasker - helt uten at noen oppfordret dem til det. For dette ble de altså svært fortjent kåret til årets UEGO-lag.

Real Madrid bestod av Timian Wetteland, Jonathan Makepeace, Andrè Birkeland, Arne Hetland, Ulrik G. Sæhtre og Anders F. Vamråk

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe