"Skjer det noe, Dyrnes?"

Mange er opptatt av fremdriftsplanen for prosjektene i Hålå og ikke minst Eigers nye fotballhall - Norrøn-hallen. Nærmest daglig får både daglig leder Thor Jostein Dyrnes og styreleder Tore Tollefsen spørsmål om det ikke skjer noe snart.

Svaret er vel at det skjer noe hele tiden, men at ikke alt viser igjen. Skolen og prosjektet rundt dette har nok de fleste fått med seg er i hovedsak ferdig. Skoleledelsen har uttrykt at de er fornøyd med tilretteleggingen, ja nesten mer enn de kunne bedt om. Veien opp til skole og Eigers område er så som så, men her skal det sprenges bort enda mer og det skal lages skikkelig gang- og sykkelsti. På skolens område har man vært i forkant og lagt ned vann og kloakk samt fiber slik at når skolen en gang flytter ned der den skal være, vil et eventuelt fremtidig garderobeanlegg/kafè ha klar viktige fasiliteter.

Dyrnes sier området i bakgrunnen blir værende slik en tid fremover.

Innkjørselen i enden av Dalane Energi banen er gjort bredere. Nå vil området bli værende i nåværende forfatning en stund i påvente av videre framdrift for gang- og sykkelstien. Her skal steiner boltes, en steinrekke skal settes opp og det er også planlagt beplantning. Når det gjelder gang- og sykkelstien så er det for tiden heftig møtevirksomhet mellom kommunen og Eiger ved daglig leder. Thor Jostein Dyrnes forteller at samtalene med kommunen er både gode og konstruktive og han håper at formalitetene som må til innen oppstart snart er ryddet unna.

De fleste er nok likevel opptatt av selve hallen. Her sier Dyrnes at igangsettingstillatelse for graving er klar og man venter på at B&G skal starte opp. I følge representanter for B&G peker mandag 10. september seg ut som en trolig oppstartsdag.

  • Opprettet .
  • Treff: 304

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand

  • Sportslig leder: Roald R.Skadberg

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn