Ingenting å hente for Eiger?

I går ble Eiger orientert om at Globe Group var begjært tvangsoppløst. Det var Eigers advokat Per Bergstad som fikk tak i denne informasjonen ved en sjekk i den danske Erversstyrelsens register. Ved henvendelse til Hjørring tingrett fikk Eiger via sin advokat meldt et krav, men det er lite - om i det hele tatt sannsynlig, at det er midler i boet til å innfri noe av det Globe Group skylder Eiger. Totalt, etter dommene i henholdsvis tingretten, lagmannsretten og høyesteretts ankeutvalg, skylder Globe Group Eiger et beløp i størrelsesorden over 700 000.

Etter at Høyesterett nektet å ta saken inn den 6.juli, så har Eigers advokat Per Bergstad utarbeidet en oversikt over samlet krav mot Globe Group, inkludert renter, som ble oversendt deres advokat med krav om betaling. Da fristen gikk ut for betaling, purret Bergstad på dette, uten å få svar. Da sjekket han med Erhversstyrelsen i Danmark og fant ut at selskapet har meldt seg oppløst og Arnt Fahlstrøm fratrådt som daglig leder. Fahlstrøm var i følge Dalane Tidende oppgitt som formell eier av Globe Group gjennom sitt selskap Enok Invest, mens Harald Brandsberg stod registrert som reell eier.
 
Status nå er at klubben må vurdere om det skal fremmes krav om erstatning mot eierne av Globe. Per Bergstad som på stødig vis har loset Eiger gjennom tre rettsinstanser til nå, mener det vil kunne ha noe for seg å se nærmere på dette.
 
 
  • Opprettet .
  • Treff: 295

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand

  • Sportslig leder: Roald R.Skadberg

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn