Førstehjelpskurs 12. september

OPPDATERT!

Hei alle!
Onsdag 12. september stiller Egersund Røde Kors i Hålå for å holde hjertestarter- og førstehjelpskurs. Tidspunkt: Kl 19:45 i kafeteriaen.
Kurset er obligatorisk for alle med verv i klubben (trenere/lagledere) som ikke har tatt dette kurset i løpet av siste 2 år, samt ansatte i FFO.
Også dere som har tatt kurset siste 24 mnd. er selvsagt velkomne for å få en oppfriskning i hjertestarterbruk og førstehjelp.

Veldig viktig at flest mulig av oss er best mulig forberedt om uhellet skulle være ute, i Hålå, så vel som alle andre steder vi ferdes.
Vi ses i Hålå onsdag 12.9. kl 1945.

For styret
Tore Tollefsen