Nørrøn-hallen blir navnet

Onsdag ble det kjent at Norrøn bolig hadde kjøpt rettighetene til navnet på Eigers nye fotballhall. Avtalen er undertegnet for 5 år og ble signert av Norrøns Tor Inge Larsen (bildet over, til høyre) og Eigers Kjell Garpestad jr.
Tor Inge Larsen sier at valg av navn på hallen har vært på agendaen og at man har vært innom både Norrøn Arena og Norrøn-hallen som potensielle navn. Når man falt ned på sistnevnte skyldes det at man følte Norrøn-hallen passet best til konseptet. Eiger har da også fra dag en kalt den nye storstua for (fotball)hall.

Larsen og Norrøn bolig tror med dette at varemerket Norrøn bolig i enda større grad vil feste seg i folks bevissthet, selv om sponsing i denne kategorien er vanskelig målbar. Norrøn bolig er likevel glad for å være en støttespiller for byens lag og foreninger og deres fasiliteter og mener Egersund hadde vært vesentlig fattigere uten.

Med Norrøn-hallen vil man vise igjen der det er mye folk. Tor Inge Larsen og Norrøn bolig håper og tror at noe av effekten med å eie navnet på hallen vil bli at barn og unge vurderer Norrøn når de en gang skal etablere seg eller rehabilitere eiendommer man allerede har.

Området omtrent der pilen peker, er Norrøn og samarbeidspartneres felt der 42 boliger skal bygges. (Foto: Frank Ege)

Det er også en kjensgjerning at Norrøn bolig, sammen med sine partnere i Eigersund Eiendomsutvikling eier et område i vestlige deler av Leidlandshagen. Området ble regulert for flere år siden, mens planen for området som vil inneholde totalt 42 boliger, ble godkjent i år. Boligene som er planlagt i dette området vil i følge Tor Inge Larsen være noe for enhver lommebok. Han mener disse planene er enda en god grunn til å være godt synlig i Hålå.

Norrøn bolig har vært en støttespiller for Eiger i rundt 15 år. Først som Larsen & Bjørkeland og de senere år altså som Norrøn bolig.

Fun fact: Et lite søk på navnet Larsen i Eigers adelskalender domineres selvsagt av brødrene Asbjørn og Sverre, både i antall kamper og mål. Vi fant imidlertid Tedd Harry Larsen som står oppført med 5 kamper i rødt og blått, fra tidlig på 70-tallet. Han er Tor Inge Larsens far.
  • Treff: 1980

• Leder: Tore Tollefsen