Eiger har 500 grasrotgivere!

I løpet av sommeren har det kommet enda flere grasrotgivere til Eiger og vi har nå passert milepælen 500 givere. I fjor sørget totalt 484 givere for at klubben fikk inn over 400 000 kroner fra denne ordningen som ble innført i 2009. Eigers daglige leder Thor Jostein Dyrnes er strålende fornøyd med at så mange støtter klubben og tror at folk ser at midlene som kommer inn kommer alle til gode. "Med tanke på den sterke konkurransen fra utenlandske nettbaserte spillselskaper er det fantastisk at stadig flere velger å støtte klubben når grasrotmottaker skal velges", sier Dyrnes. Han håper at Norsk Tipping vil stå like sterkt i årene som kommer - både på bakgrunn av grasrotandelen som tross alt gir lag og foreninger uvurderlig støtte, men også på grunn av tippemidler som nærmest er en forutsetning når nye bygg og anlegg skal bygges.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe