Rekene er på vei, Jet Set er klar!

I morgen går vinterens store happening av stabelen i Eigerhuset. For sjette året på rad er det klart for voksentreff. Lillian er klar med rekene, Jet Set har "hitsene" klar og vi forventer som vanlig fullt Eigerhus med fest- og danseglade folk. Billetter får du fortsatt tak i hos Skadberg-Hansen og hos Eigers daglige leder, Atle Skailand. Men som de foregående år blir det også mulig å få tak i billetter ved inngangen ved bruk av Vipps!

Ser deg i Eigerhuset i morgen!

Spørsmål om billetter eller annet? Kontakt Atle Skailand på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 51465037 / 402 42 267

 

 • Opprettet .
 • Treff: 201

Norrøn-hallen er offisielt åpnet

Norrøn-hallen ble offisielt åpnet under en fin seanse med over 300 fremmøtte i Eigers nye storstue søndag ettermiddag. Den offisielle snorklippingen var det 10-åringene Theodor Skadberg Log og Gabrielle Myklebust som foretok sammen med ordfører Odd Stangeland (bildet over). Før den tid måtte det selvsagt noen taler til og først ut var styreleder Tore Tollefsen som både fortalte litt om byggeprosessen, blant annet med utfordringer rundt fjellsikring som B&G håndterte på en svært god måte. Videre takket han dugnadsarbeidere, sponsorer og støttespillere samt for kommunens medvirkning. Tollefsen mente det var risikosport å trekke frem enkeltpersoner når det kom til hvem som skulle gis en ekstra oppmerksomhet. Tross alt er det en stor gjeng med dugnadsarbeidere som har gjort byggingen og innredningen av Norrøn-hallen mulig. Likevel ble det svært fortjente blomster til Eilif Leidland, prosjektleder Christian Lindø, tidligere prosjektleder Thor Jostein Dyrnes, Pete Seglem, Jan Noralf Myklebust som representerte MG Elektro, Knut Nodland, Anders Midbrød og Vidar Kvamsø. Styreleder Tollefsen oppfordret til slutt folk til å støtte Eiger via grasrotandelen og til å bruke Norsk Tipping fremfor utenlandske spillseslskaper som ikke er med som støttespiller for norske idrettsanlegg slik Norsk Tipping er.

Det ble en fin overgang til neste taler som var leder for kundeservice i nettopp Norsk Tipping, Trond Olav Asperud. Han var imponert over klubbens nye fotballhall og tok også et historisk tilbakeblikk på hva tippemidler hadde tilført både lag- og foreningsliv i kommunen og hva Eiger hadde blitt tilført. De første tippemidlene i Eigersund gikk til Idrettsparken sent på 40 tallet - kort tid etter at Norsk Tipping ble startet. Eiger har fått tippemidler for en rekke prosjekter opp gjennom årene og i følge Asperud er klubben blitt tilført totalt 14,5 millioner fra det første prosjektet og frem til nå!

Æresmedlem Pete Seglems navn finner man i protokollene fra sent 70-tall og frem til dags dato. Like lenge har Eiger i ulik grad bygget, forbedret og oppgradert området som går under navnet Hålå. Og Pete har vært med på ALT - som han også har vært med Norrøn-hallen der han igjen har hatt en svært viktig rolle. Pete representerte både seg selv og Idrettsrådet i leder Svein Erling Jensens fravær, da han tok ordet etter Asperud. I talen kom han inn på en rekke av byggeprosessene som har foregått siden starten med veien inn til Hålå i 1980. En viktig inntektskilde de første årene var dansetilstelninger i Hålå der klubben raskt fikk bygget en scene til dette formål. Gaven som Pete gav styreleder Tollefsen på vegne av Idrettsrådet, var et bilde av området der Norrøn-hallen i dag står, med den en gang så viktige scenen intakt.

Tor Inge Larsen fra Norrøn Bolig var neste mann ut og han takket Eiger for godt samarbeid så langt og han så for seg et årelangt samarbeid også videre. På vegne av firmaet sitt Norrøn Bolig sa han også at de så på seg selv også som samfunnsbyggere - ikke bare husbyggere! Han nevnte det ikke i talen, men før han tok ordet var det en tydelig stolt "navneeier" som sa; "tenk om vi hadde vært 14 år nå og hatt et slikt sted å boltre oss på"!

Ordfører Odd Stangeland var siste mann ut med en fin festtale. "Det er ikke tilfeldig at et av Norges mest komplette fotballanlegg ligger i Hålå", sa han. "Det handler om menneskene som bidrar, næringslivet som støtter og kommunen som tilrettelegger. Samarbeid kan gjøre drømmer til virkelighet. Det skal nesten ikke gå an at en kommune med 15.000 innbyggere har så mange idrettsanlegg som Eigersund, det skal nesten ikke gå an at en kommune med 15.000 innbyggere har to innendørs fotballbaner, fortsatte Stangeland. Men det går an fordi vi har de folkene, det næringslivet og den kommunen som vi har. Vi har den kraften som skal til. "

Etter at de to tiåringene Theodor og Gabrielle fikk klippet snora med ordførerens hjelp med en særdeles sløv saks (som gikk i søppelbøtta etter endt oppdrag) kunne til slutt de fremmøtte applaudere for at hallen var offisielt åpnet!

Underveis var det gratis pølser, brus og kake til alle og etter den formelle delen var det tid for showkamp mellom sammenknyttede a-lagsspillere på herre og damesiden mot klubbens 10 åringer på gutte og jentesiden. Handikapet de voksne måtte slite med var nok for stort og 10 åringene tok en knusende seier!

Mange benyttet også sjansen til å ta en titt i hele hallen og det nye treningsrommet som åpner i morgen - mandag 20.januar, ble godt besøk. Nærmere 30 tegnet seg for tilgang i dette rommet som også ble omtalt i styreleder Tollefsens tale. "Jeg håper treningsrommet i hallen blir flittig brukt sånn at Eiger får den sprekeste foreldregruppa i mils omkrets", sa han om dette.

Flere bilder på Eigers facebookside her

 • Opprettet .
 • Treff: 277

Nå er begge landslagsuttatt!

Stein Arnestads bravader som fotball-golfer har vi tidligere omtalt. Broder Birger begynte senere med denne sporten enn Stein, men har likevel tatt nivået imponerende fort. Torsdag ble det klart at brødrene Arnestad begge er uttatt i VM troppen som skal avgårde til Japan i september/oktober. Kjenner vi Stein og Birger rett vil de begge pushe hverandre til nye høyder i løpet av året. Steins imponerende 52 plass i konkurranse med 350 andre fotballgolfere fra hele verden fra 2018 er begge kapable til å overgå!

 

 • Opprettet .
 • Treff: 119

Søndag er det offisiell åpning!

Søndag er det offisiell åpning av Eigers nye hall, Norrøn-hallen og vi håper mange tar turen for å se klubbens nye storstue.
Den formelle åpningen står ordfører Odd Stangeland for i samarbeid med Norrøn boligs daglige leder Tor Inge Larsen.

Programmet blir noenlunde som følger:
14:00 Velkomsthilsen v/ styreleder
14:05 Representant fra Norsk Tipping har ordet
14:10 Noen velvalgte ord fra vårt æresmedlem Pete Seglem
14:20 Ordfører Odd Stangeland foretar den offisielle åpningen assistert av Norrøn Boligs Tor Inge Larsen.
14:30 Showkamp mellom J10 og G10 mot A-lag damer og herrer
14:40 (mens kampen pågår) Kake sprettes og pølser fortæres
15:00 Fritt spill for de ulike aldersgrupper. Vi deler hallen inn i 4 baner;
 2004-2006,   2007-2009,   2010-2012  og  2013 og yngre

Hele hallen, inkludert det nye treningsrommet, vil være åpent for skuelystne……
Velkommen alle sammen!
 • Opprettet .
 • Treff: 231

Voksentreffet i år blir 25 januar

Det blir voksentreff også i 2020 og datoen i år er lørdag den 25 januar. Som vanlig satser vi på gode reker med tilbehør samt et stort kakebord i tillegg til musikk fra Jet Set - kjent for å spille fengende musikk de fleste liker. Besøkstallet de siste årene har ligget stabilt på over 300 og etterspørselen så langt tyder på at dette også i år er noe folk vil ha med seg.

Siden nyttårsaften er det pågått en "lik og del" kampanje på Eigers offisielle facebook side. To billetter ble her delt ut og da trekningen ble foretatt søndag var det Rolf Soinio og Anne Elisabeth Skadberg som stakk av med billettene.

Billetter fås i Eigerhuset,  hos Skadberg-Hansen eller via daglig leders mail - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.!

 • Opprettet .
 • Treff: 71

Eiger FK

 • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Leder: Tore Tollefsen
 • Daglig Leder: Atle Skailand

 • Sportslig leder: Roald R.Skadberg

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn