Sander Haugstad tilbake i Eiger

Sander Haugstad er tilbake i rødt og blått etter tre sesonger i EIK.
Selv om (fortsatt) unge Haugstad slet med å etablere seg blant tigrenes til enhver tid elleve utvalgte, får Eiger nå altså nok en spiller med erfaring fra spill i 2. divisjon i sine rekker.
På de tre årene i EIK ble det totalt 30 kamper og et mål på Sander Haugstad.
Team Hunnestad får nå en spiller som i sin siste sesong for Eiger besørget 5 mål og 13 målgivende og som totalt har spilt 91 kamper for klubben.
Sander Haugstad er også fortsatt tidenes yngste målscorer på a-laget med sitt mål mot EIK vinteren 2014. Da var han 14 år og 10 måneder gammel.


Vi ønsker Sander Haugstad velkommen tilbake!

 • Opprettet .
 • Treff: 118

Sommer AFO 2021

Hei.

Vi har fortsatt ledige plasser på vår sommer AFO.

I uke 26 har vi 6 ledige plasser og i uke 32 (altså uken før skolen starter igjen) har vi 29 plasser ledige.

Ungene får være med på mye kjekt som bading, grilling, is, kos og mye lek. Vi bruker naturen i nærområdet som vandringshavn (krabbefiske og lek), vannbassengane (vollyball og bading) og mye annet.

Åpningstiden er fra 07.00 til 16.00. Vi har for vane å dra på utflukter i 9.45-10 tiden og pleier være tilbake i 14.00-14.30 tiden.

Ungene får Frokost i 8.30 tiden, grillmat/lunsj i 11.30-12 tiden.

Prisen for sommer AFO er 1750,- pr uke pr barn.

 

Ta kontakt med Andre Olsen på telefon 99529816 eller på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Opprettet .
 • Treff: 245

Full stopp i organisert aktivitet

Fra kommunen:

Oppfordring
"Kommunen har sendt ut oppfordring til alle lag og foreninger om å stoppe all organisert virksomhet mandag 11.4 til og med onsdag 21.4, frem til kommunen får mer oversikt over situasjonen. Dette er en oppfordring og det er ikke krav i en lokal forskrift."

På bakgrunn av kommunens oppfordring stopper vi all organisert aktivitet mandag til fredag denne uken, saken blir løpende oppdatert etter utviklingen som skjer.

Mvh Styret og SU

 • Opprettet .
 • Treff: 134

Yngvar Jahnsen er død

Eigers tidligere formann Yngvar Jahnsen døde 5.april, få dager før han ville fylt 89 år gammel. Han ble begravet fredag den 16. april.

Yngvar som opprinnelig var fra Arendal, kom til byen i 1960 i forbindelse med tjeneste på «Kulå» på Nordre Eigerøy. Han fant seg kone her og ble værende. Mange husker ham nok som inspektør ved arbeidstilsynet.

I Eiger ble han med nesten fra dag en etter at klubben ble startet. Riktignok spilte han ingen av de ni oppkjøringskampene, men da sesongen for alvor ble sparket i gang søndag den 13. august 1961 (sesongene gikk høst/vår da) var Yngvar Jahnsen en av Eigers elleve utvalgte i 6-0 seieren mot Åna Sira.

Totalt ble det 37 kamper og 4 mål på ham i a-lagstrøya.

Eiger Lagbilde A lag 1965 mot Figgjo trener Nygård bak

Eigers lag foran kampen mot Figgjo i mai 1965.
Foran fra venstre: Yngvar Jahnsen, Harald Leidland, Kjell Svanes, Einar Leidland, Arnt Svanes.
Bak fra venstre: Paul Østebrød, John Marthin Myklebust, Åge Myklebust, Tor Nygård (trener) , Sverre S. Myklebust, Leif Hansen Myklebust, Ole Jakob Skadberg.

Eiger vant 3-1 kampen etter mål av Yngvar Jahnsen, Paul Østebrød og John Martin Myklebust

Etter endt karriere som spiller fortsatte han i Eigermiljøet og på årsmøtet i november 1968 etterfulgte han Asbjørn Oddane som klubbens formann – et verv han hadde både i 1969 og 1970. På den tiden var det tøffe tider økonomisk for Eiger og på et møte i 1970 så ikke den ansvarlige leder Jahnsen annen utvei enn å slå Eiger konkurs. Dette kunne imidlertid ikke Ole Jakob Skadberg finne seg i. Han tok opp lommeboka og slengte en 100 lapp på bordet. Økonomien var berget, møtet ble hevet og alle gikk fornøyde hjem.

Eiger 1979 Yngvar Jansen Johannes Urdal og Edmund Leidland

Yngvar Jahnsen midt i bildet - ved siden av æresmedlemmene Johannes Urdal og Edmund Leidland i forbindelse med en fest i regi av Eiger i 1979

I 1971 overlot Yngvar Jahnsen formannsklubba til Sverre Myklebust. Han fortsatte imidlertid som nestformann i både 1971 og 72. I tillegg trente han flere Eigerlag i aldersbestemte klasser på 70-tallet.

Da Eiger startet sitt store prosjekt i Hålå på slutten av 70-tallet var også Yngvar Jahnsen sterkt involvert. Som logistikkansvarlig med kontroll på listene over dugnadsarbeidere, gjorde han en formidabel jobb og dette var noe han hadde stålkontroll på. Denne jobben var selvsagt av stor betydning for at «dugnadsmaskineriet» ble så velsmurt som det faktisk ble. Han satte også opp seg selv over dugnadsarbeidere regelmessig, men vel så ofte var det sønnene Jan Willy og Bjørn Rune som tok de fleste takene på hans vakter.

Eiger FK takker ydmykt for innsatsen og lyser fred over Yngvar Jahnsens minne!

 

 • Opprettet .
 • Treff: 302

Marit Andreassen nytt æresmedlem i Eiger

Eiger har fått sitt første kvinnelige æresmedlem. Den særdeles fortjente utnevnelsen av Marit Andreassen kom på kveldens årsmøte som gikk av stabelen i Eigerhuset - med snaue 20 fremmøtte. Marits cv i Eiger omfatter både en 16 år lang karriere på damelaget, men også over 25 år i en rekke verv og oppgaver - helt frem til dags dato. Mer om Marit blir det i neste Eigerposten.

Også Rune Zakariassen ble heder og ære til del, selv om han grunnet jobb ikke kunne delta på årets årsmøte. Rune fikk klubbens sølvnål etter en lang og innholdsrik karriere både på og utenfor banen. Også Runes bravader kan man lese mer om i neste utgave av Eigerposten.

Sølvmerke

Årsmøtet ble som vanlig stødig ledet av Pete Seglem og det hele var gjort på i underkant av 90 minutter. Da hadde man gått gjennom hele årsmøtepapirene, delt ut utmerkelser og gjort vedtak som sier at både Dalane Energi-banen og Bøgh Hafsø banen vil få bedre belysning i løpet av 2021. Styret fikk skryt for stort og viktig fokus på økonomien og på tross av store utfordringer grunnet korona, kom Eiger tålig greit gjennom det trasige fotballåret 2020.

Pete Seglem og Therese Skaara Helgesen mars 2021

Nytt styre ble også valgt og følgende skal lede klubbens arbeid det neste året;

▪ Leder: Anders Midbrød, 1 år – ikke på valg
▪ Styremedlem: Roger Erlandsen, 2 år – valgt av årsmøtet
▪ Styremedlem: Lillian Simons, 2 år – valgt av årsmøtet
▪ Styremedlem: Therese Skaara Helgesen, 1 år – valgt av årsmøtet
▪ Styremedlem: Kirsti Elin Løyning, 2 år – valgt av årsmøtet
▪ Styremedlem: Atle Tingbø, 1 år – ikke på valg
▪ Styremedlem: Svein Andreassen, 1 år – ikke på valg
▪ 1. Varamedlem: Harald Leidland, 1 år – valgt av årsmøtet
▪ 2. Varamedlem: Bengt Nevland, 1 år – valgt av årsmøtet

Nytt styre 2021

Deler av det nye styret. Bak f.v Anders Midbrød, Atle Tingbø og Svein Andreassen. Foran f.v Therese Skaara Helgesen og Lillian Simons


Kontrollkomite
▪ Leder: Thorbjørn Brandsberg, 1 år – ikke på valg
▪ Medlem: Odd Rune Olsen, 2 år – valgt av årsmøtet
▪ Varamedlem: Toralf Torgersen, 1 år – valgt av årsmøtet

 • Opprettet .
 • Treff: 422

Eiger FK

 • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn