Rullelappsalg også i år

Eiger er tradisjonen tro på plass med rullelappsalg på Eikunda Amfi også denne julen og er  å finne her både denne og neste uke. At rullelapper fenger illustreres godt når man hvert år får besøk fra Flekkefjord og faktisk helt fra Lyngdal, der folk reiser ens ærend til Egersund for å få med seg en tradisjon som er på vikende front på steder der dette var vanlig før. Det er i år et spesielt godt utvalg av premier, så det er bare å ta seg en tur innom Eikunda!

Nærmer seg med stormskritt!

Arbeidet med Norrøn-hallen pågår uavhengig av juleforberedelser, julebord og "andre forstyrrende elementer". Leggingen av gresset er på det nærmeste ferdig og rundt omkring putles det stadig med små, men viktige detaljer som skal gi hallen ferdigstatus.
Når det nærmer seg helgen har vi et sterkt ønske om å få til en "vaskedugnad" slik at det hele ser fint og greit ut.
Vi oppfordrer alle som har anledning til å komme torsdag (1700-2000) og/eller lørdag (0900 og utover)

Utmerkelser til "våre" dommere!

Høstsamlingen for kretsens dommere gikk av stabelen på Sand i helgen. I et tettpakket program med faglig påfyll stod også utdeling av utmerkelser for sesongen 2019 på programmet. At Einar Ragnvald Løyning er en dyktig "pipeblåser" visste vi allerede og på helgens samling ble han fortjent kåret til årets dommer i NT-ligaen (3.divisjon) Einar er også en pådriver for å få flere til å satse på dømming og han kunne stolt konstatere at Lise Hetland var nominert som en av 4 rekrutteringsdommere til årets rekrutt. Lise vant ikke denne kåringen, men bare det å være nominert viser at hun har gjort en bra sesong.

Så bør det også nevnes at Cecilie Ege Frøyland som slet ut sine første dommerfløyter i Eiger, gikk til topps som årets dommer i 4.divisjon. Hun representerer nå Frøyland.

Eiger FK gratulerer!

På bildene: F.v Julian Blanckeaert (Årets dommer 5.divisjon) Tore K.Nybø (Årets bidragsyter) Zia Kazemi (Årets dommer), Cecilie Frøyland (Årets dommer 4.divisjon) og Einar Ragnvald Løyning (Årets dommer NT-ligaen) - Lise Hetland til høyre.

Foto: Camilla Lind, klubbutvikler NFF Rogaland

Det skrider fremover!

Daglig er det stadig flere ting som faller på plass i Norrøn-hallen. Både fagfolk og dugnadsarbeidere er på plass hver dag og denne uken er både dusjer, toalett og midtdeler på banen blant tingene som er montert. I tillegg jobbes det blant annet med tak i garderober og både fliseleggere, rørleggere, snekkere og elektrikere er i gang med sin innspurt! I morgen kommer lastebiler med kunstgress og "pad" og leggingen av gresset er ikke langt unna!

Årsavslutningene ferdige for i år!

Årets årsavslutninger er ferdige for i år. I tre dager til ende har først 4-6 åringene, dernest 7-12 åringene og til sist lagene i ungdomsavdelingen markert at sesongen 2019 er ferdig. En rekke diplomer, treningsstatuetter og andre utmerkelser er delt ut til velfortjente mottakere etter nok en kjekk sesong. De tre arrangementene ble rutinert og stødig ledet av Frank M. Mong, Anders Midbrød og Sigve Tengs.

Nå gleder alle seg til Skaara Cup i romjulen og deretter å starte opp med treninger i Norrøn-hallen etter en liten ferie først.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand