Notice: Undefined variable: params in /home/eigeroew/public_html/templates/yootheme/html/helpers.php on line 30

STOR TAKK TIL DERE ALLE...

som bidro til at Eiger cup i Hålå i dag ble en fantastisk flott dag!

Tusen takk til alle dere som bidro på alle mulige måter til at ALLE som var i Hålå i dag reiste hjem etter en flott fotballopplevelse og med et smil om munnen.
Ekstra stor takk til Jan Erik og hans arrangement-komite, samt kiosksjef Marit.

Vi fikk virkelig vist frem anlegget vårt fra den aller beste siden.

Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen om et år:-)

Heia Eiger!!

Fotballhilsen
Stolt styreleder

Rigget og klar!

Hålå er rigget og klar for storinnrykk når Eiger Cup sparkes i gang nå i formiddag. Solen har også signalisert at den er på vei, så dermed skulle det meste være klart for årets kjekkeste happening i Egersund. Selvsagt skulle man ønsket at Hålå ikke var anleggsområde, men komiteen bak turneringen har gjort en god jobb for å tilpasse den etter forholdene og når bare solen titter frem vil nok alle få en god opplevelse.

Mange kommer nok til å ta turen for å se ekte fotballglede, enten det er sine egne barn, søsken eller barnebarn, men også andre interesserte vil nok innta Hålå i dag. I den forbindelse oppfordrer komiteen for Eiger Cup til at de som kan kommer syklende eller gående. Alle er likevel uansett velkomne!

Fotball dart web

I løpet av dagen kommer trolig en liknende sak som denne opp i Hålå. Da kan "frispark-foten" testes!

Sommeravslutning i jenteforeningen

Mandag hadde jenteforeningen sommeravslutning i Hålå. Etter et halvt år med stor aktivitet og mange spennende ting som er laget, var det på tide med litt kos og festligheter. Eigers gamle jenteforening var også invitert, så det ble en kjekk seanse. Grilling av pølser samt kaker og kaffe stod på menyen, men selvsagt skulle det også gjøres noe fornuftig når man først var samlet. Forskjellige produkter i betong var det jentene prøvde seg på denne gang og sant og si så så det veldig bra ut det som ble laget.

Jenteforeningen2

F.v Reidun Leidland, Else Marie Løvold, Mette Østebrød (delvis skjult), Oddny Skjelbred, Anna Drageland og Else Marie Svindland fra den opprinnelige jenteforeningen.

Eigers gamle jenteforening eksisterte fra 1988 til 2005 og bestod av opptil 20 "jenter" som møttes på regelmessig basis i det som da het miljørommet i Hålå. Da som nå så var det den store julebasaren som var det store og det ble produsert masse kjekke ting til dette. Overskuddet fra disse basarene ble brukt til gode formål som jentene selv valgte. Eigers første fane var det denne gjengen som finansierte og i tillegg kan nevnes asfalt, gatelys, hjertestarter, førstehjelpsbåre og pokalskap. "Veteranene" var glad for at jenteforeningen nå har gjenoppstått og de fikk stående invitasjon til å være med den nye gjengen.

Jenteforeningen3

Betongnisse - noe av det som ble produsert i Hålå mandag!

Følg jenteforeningen på https://www.instagram.com/eigerfkbasar/?hl=nb

Åpner for ekstra sommer AFO

Eigers sommer AFO er fullbooket de to første ukene i sommerferien. Noen har også etterlyst et slikt tilbud før skolen starter igjen. Derfor har man nå bestemt seg for å tilby dette i uke 33 som er 12. t.o.m 16. august. Så dersom mange nok melder seg på, gjør Andrè Olsen og co seg klar for dette populære tiltaket og enda en kjekk uke med bare gøy og moro!

Påmelding snarest til Andrè på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Merkedag i Hålå

Vanligvis rettes fokuset mot dette på høsten, men i år er vi tidlig ute og satser på en dag man kan ta eller øve på å ta teknikk- eller minimerker allerede før sommerferien. Merk derfor av dagen lørdag 22 juni. Da blir det altså merkedag fra kl. 10:00 - 14:00. I pausen serveres for øvrig også pølser.

Kravene for de forskjellige merkene finner du her.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand