Trekningen er foretatt

Trekningen av de snaut 100 gevinstene i jenteforeningens julebasar er nå gjort. I en seanse på foreningens facebookside, stødig ledet av Marit Østebrød - ble alle vinnere lest opp i dag kl.1400. Før trekningen rettet Eigers jenteforening en stor takk til distriktets næringsliv, alle loddkjøperne, de som hadde bidratt med positive kommentarer og "likes" på sosiale medier og en liten takk til seg selv også som har jobbet med dette i lang tid.

Premiene kan hentes i Hålå i dag frem til 1600 - ellers etter avtale. Et unntak er dog produktene fra Prima Jæren. Disse ankommer først på tirsdag - vinnere får beskjed om henting.

Sååå kjekt!

Jenteforeningen har hatt travle dager i det siste. Julebasaren med loddsalg har gått sin vante gang og fortsatt selges det bra med lodd. Mange, både i og utenfor kommunen henvender seg med ønske om å kjøpe. Jentene har også "åpnet" sin julebutikk denne uken og responsen har slått alle forventninger. Det til tross for at den fysiske butikken i Hålå måtte utgå grunnet Covid-19 bekymring. 23 kranser er laget og i skrivende stund er det bare 6 igjen. De 5 juletreene de hadde laget var solgt nærmest før de ble lagt ut for salg. Også de øvrige produktene den driftige gjengen har laget, har røket ut i stort tempo.

På tross av den enorme responsen medlemmene i jenteforeningen har fått i år, er det den sosiale biten med lått og løye og kjekt samvær som er det kjekkeste med det hele. "Me he det sååå kjekt", sier de.

Søndag førstkommende er det klart for "live-trekning" på Eigers facebookside - kl.1400. Frem til da vil det fortsatt være mulig å få tak i lodd eller ting i butikken. Sjekk selv utvalget her.

Julebasar butikk 2

Klart for åpen hall igjen!

Hver søndag mellom klokken 09.00 – 11.00 er det åpen hall (begge hallene tas i bruk ved behov) i Hålå for alle barn mellom 0-6 år. Med tidvis surt og kaldt vær – er dette «ikke organiserte tiltaket» et ypperlig alternativ en søndags formiddag. Her tilrettelegges det fri, impulsiv lek med og uten ball. Et aktivitetstilbud som er sosialt og kjekt, både for unger og voksne.
Kom og bli med!

For å oprrettholde smittevernsreglene; er dere nødt å sprite hneder når dere kommer og går. Den ansvarlige som åpner opp hallen, skriver ned navn og tlf nr på de som møter opp (denne listen slettes etter 10 dager).

Fri søndagsaktivitet i Hålå
Åpen hall for alle mellom 0-6 år
Søndager: 09.00 – 11.00
Man trenger ikke være Eiger-medlem for å delta på åpen hall!

Tar ikke sjansen på "åpen butikk"!

Eigers jenteforening hadde planer om å sette et skikkelig punktum for årets julebasar med "butikk" i Eigerhuset 15. til 18. november. Det blir det ikke noe av - i sin tiltenkte form og grunnen er selvsagt frykt for Covid-19. "Jeg anser ikke sjansen for å være stor, men tenk hvis noen hadde blitt smittet etter et besøk hos oss", sier jenteforeningens Lillian Simons.

Salg blir det likevel - i en eller annen form. Simons sier at man nå sonderer muligheten for å sette opp en nettbutikk, hvis det lar seg gjøre på så kort tid. Hvis ikke har man andre plattformer som Instagram og facebook - så salg skal det bli uansett.

Jenteforeningen er trygge på at det blir stor rift om enkelte av produktene de skal selge. Alle husker julekransene fra fjorårets julebasar. De ble utsolgt på 90 sekunder og det vil bli slike å få tak i også i år, sammen med utrolig mye annet fint. Man vil publisere hele katalogen av varer like over helgen, men noen smakebiter ser du i bildene under denne saken.

For øvrig kan jenteforeningen berette om et fantastisk loddsalg som langt overgår forventningene. Salget av loddene avsluttes neste helg!

Julebasar butikk 2020 2

Ny runde med Eiger-bekledning

Hei.

Nå kan dere bestille Eiger klær igjen.

Se kolleksjonen på vedlagte bilder og husk bestillinger sendes Tore eller Julie. NB! Sjekk fristen!

Informasjon vedr. bestilling:
Vi ønsker at bestillingen sendes inn slik: 1. Navn 2. Lag 3. Plagg 4. Størrelse
Barnestørrelsene kommer i 116, 128, 140, 152 og 164.
Bestilling sendes til:
Julie K. Tollefsen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf: 400 70 987
Tore Tollefsen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf: 992 43 956
Innbetaling skjer på forskudd til konto: 3335 26 48669 og må merkes med navn.
Hvis du trenger å prøve plaggene for å finne rett størrelse kan dette gjøres hos Intersport.
Frist for bestilling er: Søndag 1. november 2020.

Kolleksjon 2

Kolleksjon 3