Tapte kampen men ble seriemester!

Eiger 3 tapte årets siste seriekamp borte mot Nærbø 2 lørdag. Etter en begredelig forestilling fra Eigers side, der vertene ledet 1-0 ved pause og i løpet av andre omgang økte til 4-0, ble lagene enige om å avslutte kampen ti minutter før slutt. Eiger 3 ble likevel seriemester med et poengs margin ned til Tonstad. Laget fra nedre Sirdal klarte bare 4-4 hjemme mot Helleland og misbrukte sjansen til å ta Eiger 3 igjen.

Tross en liten minneverdig avslutning har Eiger 3 gjort en kanonsesong. At det skulle holde til puljeseier hadde nok få sett for seg foran årets sesong. Tallenes tale viser imidlertid at kameratgjengen har vunnet hele 10, spilt uavgjort i 3 og tapt 2 kamper i serien. I tillegg unnlot Eiger å møte til bortekampen mot Hognestad som dermed ble satt til tap og 0-3 i målforskjell. Totalt har Eiger 3 scoret 43 ganger i serien og sluppet inn 27.

Kampfakta fra årets siste kamp:

Nærbø 2 - Eiger 3  4-0 (1-0)
Målene: 1-0 (3), 2-0 (68), 3-0 (71), 4-0 (80)
Dommer: Anders Løge, Forus & Gausel IL
Gult kort: Even Myklebust
Eigers lag:
Anthony Aeimjongjunt Nesvåg, Evgenii Dudkin, Viktor B. Opheim, Roger Erlandsen, Raymond Løyning Arntsen, Even Myklebust, Jon Kristian Aasen, Øyvind Garpestad, Stian Sæstad, Eivind Blakstad, William Refsland, Roi Park Debes.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand