Kriget seg til tre poeng!

Eiger 2 kriget seg til tre nye poeng i 5.divisjon da Moi ble slått for andre gang i årets sesong. Etter at Moi ledet 1-0 etter første omgang, sørget en god start av andre omgang for at Eiger snudde til 2-1. Øyvind Garpestad og Bjørn S. Stapnes besørget målene. Etter hvert var det hjemmelaget som styrte det meste i medvinden, men en fantastisk krigervilje og innsats fra samtlige i rødt og blått og i tillegg en god Eigerkeeper, sørget for at det var gjestene som kunne reise hjem med alle poengene i bagasjen. Hjemmelaget hadde nok et titalls cornere bare de siste 45 minuttene.

Kampfakta:
Moi - Eiger 2  1-2 (1-0)
Målene: 1-0 (7), 1-1 (49) Øyvind Garpestad, 1-2 (55) Bjørn S. Stapnes
Dommer:Øystein Paulsen, Tjensvoll FK
Gule kort: Bjørn S. Stapnes, Matias L. Løyning
På banen for Eiger:
Anthony Nesvåg, Even Myklebust, Jarle Mong, Simen Gunnarsen Omdal, Kjetil Vigrestad, Sven-Eirik Hetland, William Skåra, Bjørn Sæternes Stapnes, Øyvind Garpestad, Matias Leidland Løyning, Viktor Bjerregaard Opheim, Kristian Eik Høien, Roi Park Debes, Ulrich Blitzner Leidland, Vegard Stapnes

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand