Lite effektive Eiger 2

Eiger 2 tapte klart for Vigrestad i Hålå mandag. I en kamp de røde og blå hadde minst like mange sjanser som gjestene, var det Vigrestads effektivitet som avgjorde.

Kampen ble på mange måter avgjort allerede i første omgang. Mens gjestene tok sjansene som bød seg, sløste Eiger og flere store sjanser endte resultatløst. Når da også Eiger fikk avgjørende balltap og gjorde uforståelige feil på egen halvdel, var Vigrestad nådeløse og takket og bukket. 0-3 ved halvtidshvilen speilet ikke sjansestatistikken, men effektivitet er lov. I tillegg var nok gjestene hakket mer aggressive enn Eiger.

Vigrestad skulle også øke til 4-0 etter drøye ti minutter av andre omgang. Eigers trøstemål ble kontant satt i mål på straffe av Viktor B. Opheim (i midten på bildet) etter at Øyvind Garpestad ble felt. Noe soleklar straffe så det for øvrig ikke ut til å være og det hadde nok ikke blitt store protester om kampens ellers gode dommer hadde latt "forseelsen" gå.

Ulrich Blitzner Leidland (t.v på bildet) og Simen Omdal (t.h) fikk sitt første møte med seniorfotball og klarte seg fint. Leidland matchet Vigrestads vilje og aggressivitet, mens Omdal bidro med finesse, god ballbehandling og pasningskvalitet, så lenge kreftene holdt.

Eigers lag:

Stein-Inge Karlsen, Jarle Mong, Even Myklebust, Alexander Barstad Svanes, Arvid Salvesen Røyneberg, Stian Stapnes Hunnestad, Øyvind Garpestad, Kristian Eik Høien, Simen Gunnarsen Omdal, Kjetil Vigrestad, Viktor Bjerregaard Opheim
Benyttede innbyttere: Ulrich Blitzner Leidland, Sven-Eirik Hetland, Henrik Hetland

Målene: 0-1 (21), 0-2 (30), 0-3 (40), 0-4 (57), 1-4 (68) Viktor B. Opheim (straffe)
Gule kort: et til Vigrestad

• Leder: Tore Tollefsen