Eiger 3 tar sommerferie på toppen av tabellen!

Med seier 3-1 borte mot Tonstad torsdag så tar Eiger 3 sommerferie med fem poengs ledelse på toppen av tabellen i 6 div avdeling 1.
Allerede før kampen var startet ble det dramatikk på Tonstad. Torstein Myklebust, som skulle vikariere i mål får en finger ut av ledd under oppvarmingen og må ta turen til legevakten på Tonstad. Inn for han går Raymond Arntsen i mål og Eiger 3 starter kampen med bare en innbytter på benken.
   
Første omgang starter bra for Eiger 3 og det så litt ut som om Tonstad var preget av at det var toppoppgjør. De gjør mange pasningsfeil og gir Eiger 3 mange fine brudd som skaper overganger. Spillet glir greit på et uvant gressunderlag. Eiger 3 har en heading i stolpen etter corner som sin største klare sjanse. Det er likevel Tonstad som skal ta ledelsen halvveis i omgangen.  
Tidligere Eiger spiller Ole Asbjørn Liland gjør en god enkeltmannsprestasjon når han runder en Eiger forsvarer og hamrer ballen lavt i lengste hjørnet fra litt skrått hold. Med 1-0 til hjemmelaget får Tonstad litt mer tro og selvtillit igjen i laget.
Men Eiger 3 lar seg ikke knekke. Med en god siste halvdel av første omgang så scorer Eiger 3 hele tre mål før dommeren blåser til pause. Først får Vidar Kvamsø stå alene på 16 meteren og prikker likegodt ballen opp i hjørnet med en utsøkt avslutning. Ikke lenge etterpå så kommer Vidar på et raid på høyresiden, slår inn et innlegg som går i en Tonstad spiller og går i en bue mot mål. En uheldig Tonstad keeper fomler ballen i mål med press fra en Eiger spiller.  Det tredje målet kommer fra langt hold. Eivind Blakstad fyrer av fra nesten midtstreken og ballen daler fint inn i mål bak en Tonstad keeper som står for langt ute. 3-1 kunne fort blitt til 4-1 rett før pause. Jon Kristian Aasen blir fint spilt gjennom alene med keeper som rundes, men blir taklet og faller i bakken.
Alle inkludert Tonstad spillerne forventer straffe, men ingenting skjer. Her gjør en ellers god dommer en stor feil. Med 4-1 her og rødt kort til keeper ville kampen vært avgjort.   
   
Andre omgang blir for Eiger 3 en kamp for å holde ballen vekke fra eget mål.Tonstad kommer ut i 100 etter pausen og spiller Eiger 3 veldig lave. Bare sporadisk får Eiger til noen overganger. Men forsvaret står bra i mot og midtbanen kjemper bra hele omgangen. Tonstad har trykket, men skaper lite store sjanser. Så, oppsummert fotballmessig er det helt klart første omgang som er beholdningen for Eiger 3. Andre omgang ble en kamp for å beholde ledelsen.
   
Nok engang er det med en god følelse en kommer inn i garderoben etter kamp! Raymond som stepper inn i mål og gjør en veldig solid kamp skal ha ekstra kred i dag! "Det blir som det blir", sa han rett før avspark. Og det det ble var kjempespill og full kontroll hele kampen:)
   
Eiger 3 har gjort en fremragende vårsesong og 3-1 borte mot tabelltoer kronet virkelig dette!

På banen for Eiger 3 i toppkampen:

Raymond Løyning Arntsen, William Eugen Jensen Refsland, Even Myklebust, Sveinung Hetland, Kristian Årstad Skogen, Eivind Blakstad, Roger Erlandsen, Martin Mong Eide, Jon Kristian Aasen, Vidar Kvamsø, Jørgen Myklebust, Evgenii Dudkin

  • Opprettet .
  • Treff: 457

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand

  • Sportslig leder: Roald R.Skadberg

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn