Første poengtap for Eiger 3

At Eiger 3 før eller siden ville avgi poeng, kom nok ikke ikke som noen bombe på de som har fulgt laget i år. Men at det skulle komme mot bunnlaget Bakke, var nok en større overraskelse. 3-3 endte tirsdagens kamp på Dalane Energi banen i Hålå og for første gang i sesongen 2019 måtte altså Eiger 3 se at poengene måtte deles med motstanderen. 

Eiger 3 som har fremstått godt organisert og ikke har sluppet motstanderlagene til allverdens med sjanser, fremstod ikke like trygt i Hålå tirsdag. Gjestene tok ledelsen til både 0-1 og 0-2 før a-lagstrener Jone Mathiesen sørget for redusering. Like etter dette målet ble Bakke redusert til ti mann etter en tirade med påfølgende dytt mot kampens dommer. Det skulle imidlertid vise seg å bety lite at gjestene var i undertall, for på banen var det relativt jevnspilt selv om kanskje et par av sjansene til de røde og blå normalt burde gitt uttelling. Lagene gikk uansett til halvtidshvilen på stillingen 1-2.

Toppscorer Eirik Hadland sørget for 2-2 etter snaue timen spilt. Da hadde Eiger innledet andre omgang positivt og virkelig presset på for utlikning. Gleden skulle likevel bli kortvarig og snart var Bakke igjen i føringen. Laget fra bygda sør for Flekkefjord spilte på det de hadde, innsats og lange baller fremover og det mestret de ganske godt denne tirsdagskvelden. Eirik Hadland gav seg imidlertid ikke uten kamp og jobbet hardt for seg selv og laget. Belønningen kom med en ny scoring rundt 20 minutter før slutt. Men på tross av et ganske bra Eigerpress, ble det med den scoringen og kampen ebbet ut med 3-3 og et poeng til hvert av lagene.

Kampfakta:

Eiger 3 - Bakke 3-3 (1-2)
Målene: 0-1 (5), 0-2 (13), 1-2 (20) Jone Mathiesen, 2-2 (58) Eirik Hadland, 2-3 (63), 3-3 (71) Eirik Hadland
Dommer: Magne Øglend, Heskestad - kom tålig bra fra oppgaven i småtøff kamp å dømme
Gule kort: Jone Mathiesen
Rødt kort: Et til Bakke
Tilskuere: 53 på det meste! (da Eiger 2 og Oltedal tuslet i garderoben etter endt kamp)

Laget:

Roy Eliassen, William Eugen Jensen Refsland, Joakim Karlsen Torgersen, Jone Arild Bu Mathiesen, Stian Sæstad, Eivind Blakstad, Stian Stapnes Hunnestad, Eirik Hadland Tysse, Håkon Leidland, Ole Bendik Karlsen, Birger Arnestad, Einar Ragnvald Løyning, Raymond Løyning Arntsen, Evgenii Dudkin

  • Opprettet .
  • Treff: 181

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand

  • Sportslig leder: Roald R.Skadberg

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn