Kom tilbake etter begredelig start.

Etter en begredelig førsteomgang der Eiger ikke var påskrudd i det hele tatt og også slapp inn to altfor lette mål, var det lite som tydet på at de røde og blå skulle klare å snu kampbildet de siste 45 minuttene. Eiger 2s ambisjoner om å vinne hjemme mot Ganddal kunne synes i tøffeste laget før halvtidshvilen.

I pausen ble spillerne likevel enige om å gå ut i 100 for å få et tidlig mål. Den ambisjonen fikk seg fort et skudd for baugen for etter et minutts spill var det gjestene som scoret. Spillerne gav seg imidlertid ikke og etter en godt utført snuoperasjon klarte man å hente inn Ganddal på tross av at de også satte inn 1-4 tidlig i omgangen. 4-4 endte kampen, men Eiger hadde faktisk opptil flere sjanser utenom målene til å fullbyrde snuoperasjonen fullt og helt!

Målene ble besørget av Hans Marius Slettebø (2), Sigmund Hunnestad og Steffen Myklebust denne mandagskvelden i Hålå.

Trener Vegard Stapnes var fornøyd med innsatsen, men irriterer seg over nok en kamp med mange muligheter til å score men der effektiviteten ikke var god nok. Uansett er det bra å komme tilbake etter det ene baklengsmålet etter det andre.....

På banen for Eiger denne gang;

1 Jahn Otto Waldeland
2 Anders Dversnes