Kom tilbake etter begredelig start.

Etter en begredelig førsteomgang der Eiger ikke var påskrudd i det hele tatt og også slapp inn to altfor lette mål, var det lite som tydet på at de røde og blå skulle klare å snu kampbildet de siste 45 minuttene. Eiger 2s ambisjoner om å vinne hjemme mot Ganddal kunne synes i tøffeste laget før halvtidshvilen.

I pausen ble spillerne likevel enige om å gå ut i 100 for å få et tidlig mål. Den ambisjonen fikk seg fort et skudd for baugen for etter et minutts spill var det gjestene som scoret. Spillerne gav seg imidlertid ikke og etter en godt utført snuoperasjon klarte man å hente inn Ganddal på tross av at de også satte inn 1-4 tidlig i omgangen. 4-4 endte kampen, men Eiger hadde faktisk opptil flere sjanser utenom målene til å fullbyrde snuoperasjonen fullt og helt!

Målene ble besørget av Hans Marius Slettebø (2), Sigmund Hunnestad og Steffen Myklebust denne mandagskvelden i Hålå.

Trener Vegard Stapnes var fornøyd med innsatsen, men irriterer seg over nok en kamp med mange muligheter til å score men der effektiviteten ikke var god nok. Uansett er det bra å komme tilbake etter det ene baklengsmålet etter det andre.....

På banen for Eiger denne gang;

1 Jahn Otto Waldeland
2 Anders Dversnes
4 Kjetil Vigrestad
7 Even Myklebust
29 Jarle Mong
6 Martin Mong Eide
8 Sven-Eirik Hetland
10 Sigmund Stapnes Hunnestad
13 Jonas Skulstad
19 Eivind Blakstad
20 Hans Marius Aakre Slettebø
14 Martin Tønnessen
15 Steffen Myklebust
23 Roi Park Debes
25 Viktor Bjerregaard Opheim
30 Vegard Stapnes

  • Opprettet .
  • Treff: 397

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn