Sterk borteseier av Eiger 3 i Bjerkreim

Eiger tok sin andre strake seier i årets serie borte mot Bjerkreim tirsdag. Og spillemessig var det ingenting å si på det. I antall 100% sjanser så hadde imidlertid Bjerkrem flest, men med marginer i avgjørende situasjoner, så vippet Eiger denne kampen til sin fordel.
    
Kampen startet med et Bjerkreim i fin flyt. De kontrollerte det meste og Eiger hang ikke spesielt godt sammen det første kvarteret. Og Bjerkreim fikk fortjent både en og to scoringer før Eiger begynte å spille seg inn i kampen. For etter hvert som omgangen kom i gang fikk Eiger overganger på overganger der en fint spillte seg gjennom midtbanen.
Eirik Hadland fikk en enkel jobb fra 5 meter til å sette inn reduseringen 1-2 i det 30 minutt. Mot slutten av omgangen styrte Eiger mer og mer, men Bjerkreim var ikke ufarlige på overganger. En redning på streken av Espen Øglend gjorde at det sto 2-1 og ikke 3-1 til pause.
    
I andre omgang var det Eiger som styrte det meste av spillet gjennom hele omgangen. Bjerkeim la seg litt dypere og lot oss trille mer ball. Det utnyttet Eiger på en bra måte og hadde mye gjennomløp og mye nesten foran mål. Hadland utlignet til 2-2 der han enkelt satte inn ballen fra 5 meter på åpent mål i det 60 minutt. Mye av det målet kan han takke William Meyer for. Han driblet seg elegant fri på venstre siden og serverte ballen på et sølvfat.
Hadland skulle toppe dagen med sin tredje scoring i det 75 minutt. Igjen så kom Eiger rundt på siden. Denne gangen på høyre ved Evgenii, som la inn og Hadland som lå kravlende på bakken og fikk presset ballen over målstreken.
Spillemessig va Eiger veldig bra denne tirsdagen men manglende presisjon/konsentrasjon i siste pasninger gjorde at Eiger ikke hadde alt for mange 100% sjanser.
Bjerkeim hadde en ball som ble reddet på streken i første omgang og en som ble reddet på kort hold fra Eigers keeper etter klabb og babb i feltet på stillingen 2-2. I tillegg et innlegg som gikk i tverligger på stillingen 3-2 til Eiger.


Mot slutten av kampen klarte Eiger å holde ballen fint i laget og skapte egentlig mer enn Bjerkreim, men igjen så var siste pasninger slurvete. Mye av dette skyldes nok slitne ben. 
Som i sist kamp så er det vanskelig å trekke fram enkeltspillere. Dette var en lagseier der alle kan være godt fornøyd med egen innsats! Utenom første 15 min i første omgang så var dette helt klart en bra prestasjon.


Nå er det bare å glede seg til neste kamp som blir hjemme i Hålå mot høytflyvende Helleland.
Begge lag har fått en god start på sesongen så dette blir nok en underholdende kamp!

På banen for Eiger 3 mot Bjerkreim;

Stein-Inge Karlsen, William Eugen Jensen Refsland, Stian Sæstad, Sveinung Hetland, Eivind Blakstad, Roger Erlandsen, Eirik Hadland Tysse, William Meyer, Håkon Leidland, Evgenii Dudkin, Stian Stapnes Hunnestad, Jon Kristian Aasen, Espen Øglend
    
Blakken    

  • Opprettet .
  • Treff: 387

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn