Eiger 2 slo tilbake!

Eiger 2 slo tilbake etter forrige ukes hjemmetap mot Brusand da Vigrestad ble beseiret på bortebane tirsdag.  Solid innsats la grunnlaget for seieren etter en kamp samtlige spillere kan være bekjent av innsatsen. På mange måter ble det en krigerkamp som kom av at Vigrestad prøvde å stå høyt. Resultatet ble mye lange baller, både fra Eigers og hjemmelagets side. I andre omgang lyktes Eiger bedre med å få ballen ned på bakken og spille og da viste forskjellen på lagene seg bedre. Et effektivt hjemmelag scoret nærmest på de sjansene man hadde og selv om Eiger scoret fire, burde nok seiersmarginen vært enda større i de røde og blås favør.

Kampfakta:
Vigrestad - Eiger 2  2-4 (1-1)
Målene: 0-1 (20) Sigmund S. Hunnestad, 1-1 (35), 2-1 (60), 2-2 (74) Viktor B. Opheim, 2-3 (76) Martin Tønnessen, 2-4 (89) Bjørn S. Stapnes
Dommer: Morten Larsen Stople, Buøy IL
Gule kort: Even Myklebust, Hans Marius Slettebø - tre til hjemmelaget
På banen for Eiger:
Jahn Otto Waldeland, Even Myklebust, Kjetil Vigrestad, Anders Dversnes, Jarle Mong, Matias Leidland Løyning, Martin Mong Eide, Sigmund Stapnes Hunnestad, Sven-Eirik Hetland, Martin Tønnessen, Hans Marius Aakre Slettebø, Viktor Bjerregaard Opheim, Bjørn Sæternes Stapnes, Tor Eirik Storebø, Vegard Stapnes, William Skåra

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand