Testet seg mot opprykksfavoritten.

Tirsdag tok Eiger 3 turen til Hellvik for årets første skikkelige treningskamp.
Hellvik, som er den store favoritten til å rykke opp fra årets 6. divisjon, trakk det lengste strået og vant til slutt en fortjent 3-2 seier.

I det som viste seg å bli en så tøff kamp som forventet, så hang Eiger 3 bra med i første omgang og burde kanskje ha ledet til pause. Et fint mål av Evgenii Dubkin etter kvarteret spilt holdt seg ganske lenge. Men nok en gang for Hellvik, så scoret "målmaskinen" John Audun Ege et flott mål og dermed sto det 1-1 til pause. I første omgang var kanskje Eiger 3 et lite hakk bedre enn Hellvik. Eigerveteranene profiterte på de mange ballmissene Hellvik gjorde og hadde mange overganger som ofte ble skuslet vekk i den siste avgjørende pasningen. 

I andre omgang var Hellvik klart best og Eiger 3 slet med to ting. Først å stenge av slik at Hellvik ikke fikk komme i gang med sitt spill. Så å starte selv bakfra med eget spill. Hellvik sto høyt og de røde og blå slet med å få i gang eget spill. Hellvik gikk opp i 2-1 og 3-1 før Birger Arnestad satte inn en straffe på tampen av kampen.
En bra gjennomkjøring mot et bra lag.

Så gjenstår det å se hvem som trekker det lengste strået når lagene møtes igjen i serien og poeng skal deles ut.
Eigers spillere denne kampen
Frode Vinningland, Espen Øglend, Kristian Skogen Årstad, Sveinung Hetland, Joakim Torgersen, Håkon Leidland, Eirik Hadland, Birger Arnestad, Evgenii Dubkin, Ole Bendik Karlsen, Vidar Kvamsø, Eivind Blakstad, Inge Seglem, Jon Kristian Aasen, Roger Erlandsen, Stian Sæstad og Viktor Opheim

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss