Eiger 2 blir egen treningsgruppe (igjen)

I 2019 blir Eiger 2 en egen treningsgruppe igjen. Tirsdag signerte Vegard Stapnes (t.v) og Espen Stornes som lagets trenere. De to skal samarbeide tett med a-lags trenerne, men blir altså en egen gruppe med egne treningstider og opplegg. Fortsatt vil Eiger 2 også være en arena for reservene på a-laget, juniorspillere med ambisjoner samt en hospiteringsarena for klubbens unge spillere. Stapnes og Stornes har pr.dato en tropp på 17 spillere på plass allerede.

Hvorvidt Vegard Stapnes og Espen Stornes skal spille også selv, gjenstår å se. Stapnes har hatt store skadeproblemer det siste året, men om han får kvittet seg med dette er han svært aktuell. Espen Stornes bør uansett være spillbar. Han har holdt formen vedlike med to sesonger på Hellviks a-lag. Der har han spilt totalt 44 kamper i 2017 og 2018.

Sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe er svært fornøyd med at Vegard Stapnes og Espen Stornes har takket ja til Eiger 2. "Det er to unge trenere med stort potensiale og med en god ballast som spillere Eiger 2 nå får. For klubben blir det også en veldig mye bedre situasjon enn inneværende år", mener Slettebøe.

 

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss