Endelig seier igjen for Eiger 3

En god kamp borte mot Lye ble belønnet med 3 poeng.
Eiger 3 vant til slutt komfortabelt 4-1 i det som må sies å være en bra gjennomført kamp på Jæren mandag. I første omgang så skaper Lye sine sjanser på overganger, lange baller og lange innkast. Men et solid Eiger 3 forsvar står godt i mot og Frode har en god dag i mål bakerst. Fremover så er det mer sting enn det Eiger 3 har hatt på en stund. 1 mål de 3 siste kampene ble revansjert med mye bra angreps spill og flotte mål.
Viktor åpner scoringskontoen med en flott scoring. Torstein river seg fint fri på høyre kant, han finner Viktor på bakre som header ballen fint i mål. Viktor setter også 2-0 inn før pause, så Eiger 3 leder 2-0 halvveis.   

I andre omgang så er egentlig aldri seieren truet. Eiger 3 har god kontroll på kampen og har masse rom fremover i banen. Lye skaper to store sjanser på 2-0 men Frode og stangen står i veien.  Felle og Ole Bendik får enkle arbeidsvilkår når de tapper inn hvert sitt mål utover i omgangen før Lye får et trøstemål på slutten. 

4-1 seieren gjør at en igjen kan kikke oppover på tabellen, og med seier mot Lye så gikk vi forbi dem på tabellen. Med to kamper igjen så var dette en perfekt start på en god sesongavslutning.

Eiger stilte med følgende mannskap mot Lye:

Frode Vinningland, Ole Bendik Karlsen, Inge Seglem, Andreas Børve Hovland, Ole Jonny Gya, Eivind Blakstad, Torstein Myklebust, Eirik Hadland Tysse, Jon Kristian Aasen, William Eugen Jensen Refsland, Martin Mong Eide, Øystein Flesvig Felle, Stian Sæstad, Einar Ragnvald Løyning, Viktor Bjerregaard Opheim

  • Opprettet .
  • Treff: 249

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand

  • Sportslig leder: Roald R.Skadberg

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn