Eiger 3 rotet vekk seieren hjemme i Hålå

I en kamp som Eiger 3 burde avgjort allerede etter første omgang, endte med poengdeling og to røde kort til Eiger 3 da Orre gjestet Hålå tirsdag.
Eiger 3 hadde god kontroll på gjennom gjennom hele første omgang og skapte mange store sjanser som ikke ble omsatt i mål. To friske kanter skapte farligheter på innlegg gang på gang. Men ingen ville sette ballen i mål. 
Bak på banen var Orre sporadisk fremme og utfordret Tommi i mål lite i løpet av første omgang. 0-0 til pause var flatterende.       
         
I andre omgang så åpnet kampen seg opp litt mer. Orre kom stadig mer inn i kampen.  Eiger 3 tok likevel omsider ledelsen med 15 minutt igjen av kampen. Eirik Hadland ble spilt fri og gjorde ingen feil alene med keeper. Etter dette skjedde det mye i Hålå. Eiger 3 fikk to korrekte røde kort men ble også frarøvet et straffespark av en dommer som
definitivt ikke var med Eiger 3 denne kvelden. Orre fikk straffespark helt på tampen og utlignet.  
Med 8 utespillere handlet det for Eiger 3 å hale i land et poeng de siste minuttene.  Det klarte de og dermed ble det poengdeling.     
At det ikke ble 3 poeng mot Orre kan en imidlertid bare takke seg selv for.  Mange avgjørende situasjoner som et rutinert lag som Eiger 3 burde tippet i Eigers favør. 
Kampen sett under et så var det en bra kamp, eneste som manglet var 3 poeng.  

  • Opprettet .
  • Treff: 245

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand

  • Sportslig leder: Roald R.Skadberg

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn