Svært viktig Eiger 2 seier

Eiger 2 gjorde som i det "omvendte" oppgjøret og slo Hellvik i den viktige kampen på nedre halvdel av tabellen i Hålå mandag. 1-0 ble det til de røde og blå og målet sørget Torstein Myklebust for, få minutter før slutt. Etter klabb og babb i feltet var Myklebust på rett sted til rett tid og sikret med det Eiger alle poengene.

Det var lite å si på at Eiger 2 dro seieren hjem, selv om Hellvik kjempet bra. Begge lag var imidlertid solide defensivt og de helt store sjansene var det få av. For Eiger 2 var det verdifulle poeng, mens for Hellvik innebærer tapet at avstanden opp til sikker plass blir stadig lengre. 

Kampfakta:

Eiger - Hellvik 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 (87) Torstein Myklebust

Dommer: Alf Inge Jåtten, Klepp

Tilskuere: 40

*** Karlo Biondic
** Martin Tønnessen
* Even Myklebust

Eigers tropp:

Jone Arild Bu Mathiesen, Even Myklebust, Kjetil Vigrestad, Steffen Myklebust, Sindre Skaara Helgesen, Karlo Biondic, Sigmund Stapnes Hunnestad, Elion Shatri, Inge Andreas Pettersen, Sander Wetteland Wilhelmsen, Martin Tønnessen, Jarl Andrè Aaserud, Sven-Eirik Hetland, Martin Mong Eide, Viktor Bjerregaard Opheim, Torstein Myklebust

  • Opprettet .
  • Treff: 361

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand

  • Sportslig leder: Roald R.Skadberg

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn