Fortjent Helleland seier i Hålå

Eivind Blakstad, målscorer i kampen mot Helleland, og trener for Eiger 3.

Helleland ville mest, kjempet best og ofret mest i 6 div kampen i Hålå tirsdags kveld.

Eiger3 som hadde satt opp en rekke på to kamper uten tap, måtte se seg slått igjen på eget kunstgress. Kampen var stort sett i samme spor hele kampen. Eiger prøvde å spille seg fremover, men fikk stadig brudd i mot og Helleland hadde mange overganger. Eiger3 tok ledelsen halvveis i første omgang med et flott langskudd fra ”Blakken”. Noen sier 35 meter, noen sier 40 meter. Alt etter hvor tabloid en skal være. Ballen føk i alle fall inn via krysstanga. Kan det konkurrere med ”Pokeys” brassespark for a-laget om årets mål i Hålå 2018….Gleden varte ikke lenge, for 2 min senere sender Helleland avgårde et frispark fra langt hold, retur gis fra keeper og Helleland er først på den og setter den enkelt i mål. Helleland tar så ledelsen ikke så lenge etter dette. Et frispark fra midtlinjen lempes inn i feltet og der er markeringen fraværende og en Helleland spiller header ballen fint i mål. Så 1-2 til pause.

Andre omgang forblir målløs. Det kan takkes to gode keepere og mange dårlige avslutninger. Dette fra begge lag. Alt i alt fortjent at Helleland vinner. Mest pga innsatsen de legger ned og viljen til å vinne kampen.  Spillemessig er det Eiger som er det førende laget, men nytter ikke det når pasninger og mottak er så som så. 2 måneder uten skikkelige treninger merkes nå på en spillergruppe som sårt trenger en ferie til å bygge seg opp til høstsesongen.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe