Eiger 3 fikk med seg et poeng hjem fra Tonstad

Litt problemer var det å få stilt lag denne mandagskvelden, men når alt ordnet seg så stilte Eiger3 et ganske så slagkraftig lag.
Kampen skulle ende 1-1, noe som spillemessig var ok, men sjansemessig ikke ok. Tonstad var det laget som hadde mest ball i kampen. Eiger 3 slet med å komme oppi Tonstadspillerne. Men stort sett ble Tonstad stoppet av et bra Eiger-forsvar, så de skapte få store farligheter foran en "headhuntet" Jarle Gløpstad i mål. Den største sjansen Tonstad fikk var også den de scoret på og det var allerede etter 2 minutt.

Brian Torgersen sto for Eiger 3 sin utligning midt i første omgang etter nydelig forarbeid av kaptein Erlandsen på venstre. Han driblet seg inn i feltet og la 45 grader ut.
Der sto Brian og dunket den i lengste med venstre foten. Textbook footbal!

Resten av kampen gikk mye i samme spor. Tonstad hadde en del ball, men skapte ikke mye sjanser. De gangene Eiger 3 klarte/orket å presse de høyt, fikk man overganger som var enorme. Store sjanser ble brent både i første og andre omgang.
Så at det ikke ble tre poeng kan Eiger 3 kun skylde på seg selv.

Ellers så var det hyggelig å møte gamle Eiger fjes som Øyvind Skadberg og Ole Asbjørn Liland på Tonstad. Liland spilte sin første kamp for Tonstad denne sesongen og en kan trygt si at hadde det ikke vært for ham, så hadde Eiger 3 vunnet kampen lett.
Han var en bauta i forsvaret og banens klart beste spiller.
Hos Eiger 3 kan en trekke frem Kaptein Erlandsen som var energisk denne kampen. Han har virkelig funnet formen etter et skadeavbrekk. Ole Johnny er solid som midtstopper, lite kommer forbi han. Forsvaret generelt var bra.. Med tanke på hvor mye rom Tonstad spillerne fikk, så ordnet de opp i det meste som kom.
Jarle Gløpstad fikset biffen greit bakerst i mål. Undertegnede er glad han ble med så en slapp å stå selv :)

Jan Noralf Myklebust på over 60 år var med og det var planlagt at han skulle få noen minutter på tampen. Men slik kampen utartet seg så ble vi enige om at han ble sittende på benken. Men muligheten kommer senere!

Blakken

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss