Hjemmeseier til Eiger 3

Etter to tap på rad smakte det godt med en 3 poenger i Hålå en fin sommerkveld i juni. Onsdag rodde Eiger 3 i land en velfortjent seier mot et Lye lag som spilte med 9 mann nesten hele andre omgang.

Første omgang bølget frem og tilbake men Eiger 3 hadde et lite overtak i banespillet. Lye spilte ofte tidlig i bakrom, det skapte problemer for Eiger 3 sitt forsvar. Fremover skapte vi mange store sjanser. Uflaks, udyktighet og en god Lye keeper hindret at Eiger 3 scoret flere enn de to som Ruben S. Hjelm og Birger Arnestad satte inn. Lye scoret også to mål i første omgang. Et på en klar offside og et på en bakromspasning som den gode spissen deres fikk satt i mål etter litt frem og tilbake i feltet. 
Så pause-resultatet var 2-2.

Lye klarte også å få en mann utvist før pause. Usikkert hva som skjedde, men tror dommeren hadde glemt at Lye spilleren hadde gult fra før når han tok opp det andre gule kortet. For hadde han visst det, ville nok dommeren vært snill og latt vær og gi det siste gule kortet. 
 
I andre omgang får Lye tidlig nok en utvisning. Denne gangen helt fortjent. En Lye spiller med gult kort holder igjen en Eiger 3 spiller på vei fremover og dommeren har ingen valg å ta opp det andre gule kortet. Eiger 3 spilte nesten 40 minutt mot 9 mann. Så andre omgang dreide seg kun om en ting, når kommer ledermålet til Eiger 3?
Etter hvert som Eiger 3 pusher på fremover så har Lye enda litt å by på fremover. Et langskudd som blir slått av keeper i tverrligger og over, og ett par cornere som Eiger 3 får klarert i siste liten. Når avgjørelsen endelig kommer så er det nok en gang Ruben som står for scoringen. Han kommer fri på sekstenmeteren og plasserer ballen fint opp i høyre hjørne. Da er det 10 minutt igjen av kampen og roen senker seg litt i et noe stresset Eiger 3 lag.  
Lye kjører litt på fremover for å prøve å utligne. Men det resulterer bare i at Eiger3 får enda mer rom fremover og Ruben får æren å sette inn 4-2 og sørger dermed for hattrick. 
 
Viktigst denne juni kvelden var de 3 poengene som ble igjen i Hålå. Ellers så kan en trekke frem: 
Ruben som leverer et flott hattrick.  
Kaptein Erlandsen is back in business! 
Birger måtte på legevakten, håper alt står bra til!

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss