Tapte mot serielederen!

Et effektivt Undheim lag straffet Eiger 3 hardt på Undheim kunstgress tirsdag. Hjemmelaget scoret to mål de første 7 minuttene på to dødballer, før Roi Park Debes reduserte for Eiger 3 etter flott spill etter rundt kvarteret. Da øynet de røde og blå at man kunne komme seg inn i kampen igjen. Men nok en gang scoret Undheim på en av de få sjansene de hadde og ledet 3-1 til pause. Eigers spill var det ingenting å si på i første omgang og gjestene var fullt på høyde med Undheim. Hjemmelaget var imidlertid smarte og la seg litt bakpå og lå kompakt, så Eiger 3 slet med å spille seg gjennom. De gangene det var tendenser til noe var når Torstein Myklebust og Roi Park Debes fikk rom.  
Rett før pause snakker William Refsland på seg sitt andre gule og dermed rødt kort. Så pausepraten måtte foregå i forvissning om at nå ventet 45 minutter med en mann mindre.  
  
Planen i andre omgang var å holde stand en stund for så å satse mer fremover med tid igjen å spille til å snu kampen.  Men Undheim satte inn 4-1 målet som spikret kampen i det 60 minutt. Derfra og inn så ble det en transport etappe både for Undheim og Eiger 3.  

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss