Eiger 2 beseiret Hellvik

Hellvik har vært en lei nøtt å knekke - spesielt på hjemmebane de siste årene. Men i mandagens kamp i Brunnmyre skulle endelig de røde og blå lykkes. 1-4 til Eiger endte det med etter 0-1 ved pause.

Hellvik var som vanlig vanskelige å spille mot med sine "tunge" spillere som bruker deres styrker – dvs tøffe i duellene (på grensen mange ganger) og muligens til tider mer fokus på duellspill enn det å spille fotball.
 
Eiger kom likevel best i gang, og sørget for scoring allerede etter 5 minutter. Inge A. Pettersen dribler av to/tre mann i bakre rekker hos hjemmelaget, er både god og heldig – når han kommer seg løs alene med keeper og setter ballen sikkert i mål. Eiger prøver å spille, men bare tidvis får de det til skikkelig. Det noteres tre store sjanser i 1 omgang i tillegg til målet.  Bl.a. en sjanse etter felling av Inge, der dommer tar fløyta opp i munnen og går mot straffemerket, men vurderer en fordel da ballen triller videre ut til Håkon Leidland som setter ballen i stanga. Like stor sjanse som et straffe nærmest. Ingen store muligheter til Hellvik, og Eiger har kontroll inn mot pause.
 
Eiger starter også 2 omgangen best. selv om et par bytter er gjort. Og etter 3 minutter ut i andre omgang kombinerer Inge A. Pettersen  og Kristoffer Mortensen fint, der sistnevnte får gitt ballen videre til Sigmund Hunnestad som fra 16 meter plasserer ballen i lengste hjørnet til 2-0. Bare 2 minutter etter det igjen fyrer en av Eigers beste denne mandagskvelden, Marius Karlsen av et skudd fra 30 meter opp i krysset til 3-0. Mulig keeper ble noe blendet av kveldssolen, men et fint mål var det virkelig.
 
Så bølger det en del frem og tilbake – det er mye taklinger (mindre enn forventet men man kan se at Eigerspillerne er “på vakt” og redde for å få knotter i ankel/legger), og mye feilpasninger fra begge lag. Hellvik er mer frempå, og en John Audun Ege er alltid en trussel i luften på dødballer og innlegg.
 
70 minutter er gått når et løst skudd fyres av og reduseringen kommer til 1-3, men det må nok gå i boken for keepertabbe.
 
Hellvik får litt blod på tann og presser på litt...dog uten å være veldig farlige, men en 3-2 i denne fasen av kampen ville gjort kampen nervepirrende. Nevnte Ege har et par headinger som kunne gitt resultat.
 
Fullt fortjent seier blir det likevel til Eiger 2 – og Eirik Hadland setter punktum med 1-4 etter å ha blitt spilt gjennom av Kjetil Vigrestad. Etter å ha rundet keeper setter han ballen sikkert i mål.
 
Eiger hadde egentlig full kontroll – prøvde å spille fotball og fikk det bare tidvis til. oppstykket av Hellviks spillestil. En del slurv dog fra de røde og blå – og burde nok klart å utnyttet en svakere motstander bedre og vunnet med enda større sifre....

Eigers lag:

Stein Inge Karlsen, Eirik Hadland, Håkon Leidland, Sander Brobakken, Marius Karlsen, Viktor Opheim, Eirik Gohn (kaptein), Vegard Stapnes,  Kristian Å Skogen, Kjetil Vigrestad, Inge A. Pettersen
 
Benytta innbyttere:
Steffen Myklebust, Sigmund Hunnestad, Marius Myklebust, Kristoffer Mortensen

Målene
0-1 Inge A. Pettersen (5), 0-2 Sigmund Hunnestad (48), 0-3 Marius Karlsen (50), 1-3 (70), 1-4 Eirik Hadland (93)

Dommer: Rune Røyland, Hovsherad - tillot for mye

Tilskuere: ca 50

Stjernetoppen vurdert av Eigers team:

*** Kristian Å. Skogen
** Eirik Gohn
* Marius Karlsen

 
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss