Flere endringer!

Skader, kurs, suspensjon og sykdom gjør at trener Rune Johansson som vanlig må gjøre endringer på laget fra forrige kamp når Rosseland gjester Hålå i dag kl.1900. Asbjørn L. Larsen har feber, Stian Sleveland soner for 3 gule, Morten Nodland er på kurs og er alle indisponible i dagens kamp. Eirik Gohn, Simon Øvrevik, Martin Tønnessen og William Meyer, er blant dem som har vært ute en stund allerede.

Kjetil Vigrestad signerte tirsdag for Eiger igjen etter et år i EIK og gjør comeback i kveldens kamp. Comeback gjør også Torgny Torgersen som har holdt formen vedlike på Eiger 2 til nå i år.

Kampstart 1900 - møt opp!

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand