Trente med Bryne

A-lagets 17-årige midtbanespiller Ole Asbjørn Liland fikk denne uken prøvd seg på trening med Brynes a-lag. Det gode samarbeidet mellom Eiger og jærbuene sørget for at Tonstad-karen fikk trene tre økter under kyndig veiledning av trener Gaute Larsen.
Ole Asbjørn var relativt godt fornøyd og skrøt av et veldig bra opplegg. Hvis utviklingen fortsetter er det ikke utenkelig at det blir flere slike sjanser på den sympatiske unggutten. Tilbakemeldingen fra Gaute Larsen var i hvert fall at det kunne by seg muligheter allerede i sommer eller andre ferier.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand