Eiger-Lyngdal i dag

Eiger tar i kveld i mot Lyngdal i årets nest siste hjemmekamp. I årets sesong har de røde og blå møtt sørlendingene tre ganger der Lyngdal har vunnet to, mens en har endt uavgjort. Seriekampen de to lag i mellom i Lyngdal i juni endte med 3-1 til hjemmelaget.

Viktige Glenn Strømstad er skadet og stiller følgelig ikke, men til gjengjeld returnerer Fredrik Andersen etter skaden som holdt ham utenfor forrige ukes kamp på Klepp. Chris Andre Jensen Refsland er også tilbake i troppen etter en god treningsuke.

Eigers fortsatte eksistens i 3 divisjon betinger høstsesongens første seier i kveld, men vi tipper at "Team Johansson" uansett er svært giret på å vise seg fra samme side som mot Jerv i forrige hjemmekamp. Da var innsatsen og viljen svært bra.

Møt opp og støtt Eiger i kampen for tre poeng. Avspark 1900!

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand