A-laget prøver igjen...

A-trening juni 2013
Eiger står med et fattig poeng etter fem turer sørover så langt i år. Dette har de røde og blå planer om å gjøre noe med når turen går til Kristiansand stadion og møte med Donn lørdag. Vertene kommer fra en imponerende 7-4 seier borte mot Sandnes Ulf 2 i forrige serierunde og for begge lag er kampen viktig i forhold til poengsankingen på nedre halvdel av tabellen. Kun fem lag har scoret mer enn Donn i år mens Eiger kan skilte med at kun tre lag har sluppet inn færre. Derfor kan det bli spennende å se om Eigers solide forsvar står seg mot Donns angrep som riktignok scoret 1/3 av målene sine i forrige kamp alene.
Trener Rune Johansson mønstrer samme startellever som gjorde en imponerende kamp mot Mandalskameratene sist noe som betyr følgende startellever:

Sarunas Kilijonas, Glenn Bråta Strømstad, Fredrik Andersen, Morten Nodland, Chris André Jensen Refsland, Eivind Blakstad, Ole Asbjørn Liland, William Meyer, Sigmund Stapnes Hunnestad, Martin Tønnessen, Eimantas Marozas,

På benken finner vi Per Sigurd Skadberg, Stefan Ghilom, William Refsland, Richard Løyning Arntsen, Simon Øvrevik og Matias Leidland Løyning

Hans Marius Slettebø har trukket visdomstenner og er indisponibel av den grunn og ellers er fortsatt de samme som har vært det en stund nå ute med skade. Likevel har det vært gledelig å se at Asbjørn Larshus Larsen nå trener bortimot fullt med a-gruppa. Han er trolig klar til høstsesongen sammen med flere av de andre på skadelista.

Donn-Eiger har avspark lørdag kl.1500. Oppdateringer underveis på twitter

• Leder: Tore Tollefsen