Flekkefjord-Eiger i dag

A-lag 2013 tr.utstyr
16 mai er fotballens nasjonaldag og med tanke på lagene som er i Eigers pulje i 3 divisjon er ingenting mer naturlig enn at Flekkefjord og Eiger møtes til kamp om nye seriepoeng på en slik dag.
Eiger har ikke møtt Flekkefjord i seriesammenheng siden årene i 2 divisjon på 90 tallet. Da var det skikkelig trøkk både på bane og tribune og det er å håpe at mange Eigertilhengere i dag tar turen sørover for å støtte de røde og blå. Kampen starter kl.1900.
Se ellers Eigers facebookside for fakta om oppgjørene mellom Eiger og Flekkefjord på 90 tallet. Klubbens a-lagsorakel Jone Urdal har bladd i "minneboka!!
Se også Agders sak om kampen i dag her.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand