Herkules trekker seg trolig.

Eiger-Herkules
Sent tirsdag kveld begynte det å svirre rykter om at Herkules trekker a-laget sitt fra 3 divisjon. I følge en journalist i Telemarksavisa ble dette utfallet på et møte i Herkules tirsdag. Lang skadeliste på a-laget, et juniorlag som skal spille NM samme dag som Herkules har a-kamp er blant årsakene.

Eiger skulle ha møtt Herkules i neste hjemmekamp, lørdag den 25 mai. Men om utfallet blir at man trekker laget er det på ingen måte overraskende. Til sist bortekamp, mot Bryne 2 reiste Herkules med 12 mann i troppen og med det desidert tøffeste reiseprogrammet blant samtlige lag er det forståelig. Man snakker her om spillere som i tillegg til full jobb eller skolegang skal bruke hele dager på å reise, spille kamp og komme seg hjem igjen til nesten hver bidige bortekamp. NFF som er ansvarlig for dette oppsettet bør snart gå i seg selv og oppdatere geografikunnskapene sine.

Herkules har som Eiger et toerlag i 5 divisjon. Trolig vil da spillerne samles om dette laget videre.

Følg med på twitter, facebook, Telemarksavisa og her for info

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand