Vi er klar!

Seriestart 2013-2
Eiger reiser til Kristiansand i morgen og møte med Start 2 i seriepremieren. Dermed er en lang vinter med trening og forberedelser ved ende og kampen om poeng, heder og ære kan begynne. Glemt er vinterens treninger og kamper - nå er det kun en ting som gjelder; få Øyvind Skadbergs utvalgte til å yte det de er gode for - alle samtidig. Eigerspillerne verker etter å komme i gang og har ikke tenkt å stå med lua i hånden når kampens dommer, Ingvald Langemyr fra Otra IL blåser oppgjøret i gang klokken 1400. Det er forventet en del Eigersupportere på tribunen på Sør Arena og de vil nok sørge for å gi Eigerspillerne den støtten de trenger.

Skadesituasjonen er omtalt i det vide og det brede og trenger ingen nærmere presentasjon. Troppen Øyvind Skadberg rår over er kapable til å ta poeng mot de fleste.
Sigmund Hunnestad er klar for debut etter å ha ristet av seg litt småsykdom i uken som har vært. Den hurtige vingspilleren har ambisjoner om å kapre en plass på laget så kjapt som mulig og ønsker å være en viktig bidragsyter til at Eiger etablerer seg i divisjonen. Treningen onsdag viste i hvert fall at Sigmund er mer enn kapabel til det!

Sigmund Hunnestad april 2013
Sigmund ser frem til å bidra allerede i serieåpningen!

Flere av lagene i pulja er allerede i gang. Du finner oppdatert tabell i høyre kolonne her på Eigersiden.

Troppen til serieåpningen er som følger:
Sarunas Kilijonas, Martin Tønnessen, Vytautas Birksys, Eivind Blakstad, Ole Asbjørn Liland, Glenn Strømstad, Rolandas Budrys, Fredrik Andersen, Matias L. Løyning, Hans Marius Slettebø, Eimantas Marozas, Sigmund Hunnestad, Per Sigurd Skadberg, Kjetil Vigrestad, Kjetil Refsland

Eigerkjerf

• Leder: Tore Tollefsen