God stemning

Tyrkia 2013-11
Det er fortsatt god stemning på a-lagets/jr.lagets treningsleir i Tyrkia. Eiger bor på Club Grand Aqua - et hotell i den øvre skalaen mht standard. Utenom mye trening og gårsdagens kamp mot FC Srbija er den også mye felles sosiale aktiviteter. På programmet har det stått både quiz, ATV kjøring og forskjellige sammenkomster.

Tyrkia 2013-12
ATV kjøring var kjekt men restriksjoner og strengt regelverk gjorde at man ikke fikk "ta den helt ut".

Oppholdet går likevel mot slutten. Fredag er det trening på formiddagen og kamp mot Søgne på ettermiddagen med avspark 1500. Natt til lørdag går turen hjemover.

Tyrkia 2013-13
Per Sigurd Skadberg med en relativt spesiell sveis. Denne fikset han på oppholdets aller første dag.

Tyrkia 2013-10
Per Sigurd ble "utleid" til FC Srbija under kampen onsdag da deres keeper var skadet. Her ser vi "Peri" sittende som nr to fra venstre.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand