22 år gammel rekord slått

Scoringsrekord91

I 1991 (faksimile Dalane Tidende) tok Eiger sin største seier gjennom tidene da Noredalen ble slått 19-4 i første runde i Rogalandscupen. Eigers storscorer fra den gang, Asle Sunde sørget for 6 av målene - et tall som ble økt til 122 på sine totalt 143 kamper i rødt og blått. Men 6 mål i en og samme kamp ble ikke overgått før denne uken.

Onsdag scoret nemlig Eimantas Marozas 7 av målene da Sokndal ble slått 9-0 på Sparebank 1 banen i Hålå.

Eimantas (bildet under) debuterte 24 januar da han kom inn helt mot slutten i oppgjøret mot EIK og han har vært på banen i 8 av Eigers 9 kamper i vinter. På disse 8 kampene har han scoret 12 mål inkludert målet han scoret i gårsdagens kamp mot Lyngdal.

Eimantas januar 2013

Litt annen kuriosa:
Jens Hetland debuterte i denne kampen i 1991. En debut med to mål lar seg absolutt høre. Hadde han bare gitt seg med denne ene kampen ville han hatt det høyeste scoringssnittet gjennom tidene. Men Jens spilte ytterligere en kamp for a-laget - uten å få nettkjenning og dermed falt snittet til "ordinære" et mål i snitt. Dermed passerte både Ole Leidland (38 mål på 35 kamper - 1,09 i snitt) og Bengt Sæternes (46 mål på 40 kamper - 1,15 i snitt) ham på denne adelskalenderen.

• Treff: 1901

• Leder: Tore Tollefsen