Ole Asbjørn Liland klar for Eiger

Ole Asbjørn Liland-2013
Ole Asbjørn Liland signerte onsdag for Eiger etter å ha trent med a-laget siden november. Liland som er født i 1996 kommer fra Tonstad der han går på fotballinja på Tonstad Videregående.
I følge Eigertrener Øyvind Skadberg får Eiger en spiller som er moden for alderen - både fysisk og utholdenhetsmessig. Han behersker de ulike fasene i høyt tempo i forhold til alder og har en godt utviklet fotballforståelse.

Med fortsatt fremgang vil Eiger få stor glede av Ole Asbjørn som også får karakteristikken lojal og en lagspiller.
Ole Asbjørn selv liker seg best på midtbanen og har ambisjoner om å se hvor langt han kan nå som fotballspiller. Han mener nivået i Eiger er noen hakk høyere og tempoet hos både medspillere og motstandere er vesentlig høyere. I tillegg er det bedre kvalitet på treningene.
Eiger FK ønsker Ole Asbjørn velkommen på laget.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand