Forventer tøff kamp

Eiger spiller sin første (og eneste) kamp under Tyrkia-treningsleiren torsdag kl.1600. På motsatt banehalvdel venter det Ukrainske nivå 2 laget FC Kalush, et lag assistenttrener Eivind Blakstad karakteriserer som fryktelig gode. Etter en god treningsuke under gode forhold i Club Grand Aqua i Side, skal det nok uansett bli greit å få kjenne på kampdimensjonen igjen. Kjenner vi trenerne rett ønsker de nok også å se igjen det man har øvd og terpet på i kamp, selv om motstanderen skulle holde høyt nivå.

For øvrig meldes det om lite Corona fokus i Tyrkia. Det er stort sett spillere og trenere som leser norske nettaviser som gjør at dette overhodet er på agendaen i det hele tatt.

Eiger mot Kalush starter altså 1600 torsdag. Vi kan ikke love regelmessige oppdateringer underveis, men regner med en oppsummering i etterkant.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand