Kvalifiseringskampen er berammet!

A-laget er godt i gang med oppkjøringen og fire ukentlige økter for å bygge et godt grunnlag foran nok en forhåpentligvis kjekk sesong. I 2020 blir det rekordtidlig oppstart av tellende kamper med første kvalifiserende runde i NM allerede lørdag den 29.februar. Varhaug er hjemmelag i denne kampen som blir Eigers første hinder av to før en eventuell 1. ordinære runde deltakelse. Serien er også tidlig i gang i år der Eiger møter Lura på bortebane den 20. mars.

I forrige uke ble det ellers satt endelig punktum for 2019 med utdeling av velfortjente utmerkelser. Følgende spillere ble hedret:

Passerte 100 kamper for Eiger:
Sigmund S.Hunnestad og Sondre Tveit
Årets spiller: Simen Haughom