Storseier på Hanafjedle!

Eiger fortsatte sin gode start på sesongen da Hana ble ettertrykkelig satt på plass i Sandnes torsdag. Våryre eigerspillerne som opptrådde som en koordinert saueflokk som ble sluppet ut på beite for første gang, vartet tidvis opp med spill fra aller øverste hylle da serien ble sparket i gang igjen etter en (altfor) lang påskeferie. 7-3 til de røde og blå endte det hele med, og da får det bare være at vertene scoret tre etter at de røde og blå tidvis slakket av på presset.

Eiger gikk ut i hundre og valset over Hana den første halvtimen. Med et angrepsspill basert på et bredt register, slet virkelig de gulkledde med å henge med. At Eiger bare ledet 4-2 ved halvtidshvilen er nærmest ikke til å tro. Riktignok var Hana vesentlig bedre framover på banen enn bakover, men de røde og blå kunne og burde drept alt av forhåpninger fra hjemmelagets side lenge før pause. Simen Haughom var sist på ballen ved tre av Eigers mål i første omgang og var den som i størst grad sørget for at den sjanseskapende fotballen de røde og blå produserte ble omsatt i tellende resultat.

Andre omgang stod ikke veldig mye tilbake for den første. Selv om trenerduoen Mathiesen og Hunnestad brukte alle utespillerne i troppen, var det Eiger som førte kampen det meste av de siste 45 minuttene også. Med "seier i begge omgangene" endte det altså med 7-3 og totalt ti mål i en svært severdig og underholdende kamp på Hanafjedle.

Nå venter tre strake hjemmekamper - forhåpentligvis med mye folk på tribunen. I løpet av mai skal det spilles totalt fem kamper, så det blir travlere tider etter en oppstykket sesongstart.

Kampfakta:
Hana - Eiger 3-7 (2-4)
Målene: 0-1 (12) Simen Haughom, 1-1 (15), 1-2 (16) Simen Haughom, 1-3 (18) Elion Shatri, 1-4 (32) Simen Haughom, 2-4 (43), 2-5 (51) selvmål, 3-5 (59), 3-6 (73) Elion Shatri, 3-7 (87) Hans Marius Slettebø
Dommer: Are Gabriel Høyland, Rosseland - god som vanlig.
Gule kort: Jan Terje Søyland - ingen til hjemmelaget
Tilskuere: 96
Eigers lag:
Denis Nadarevic, Asbjørn L. Larsen, Jan Terje Søyland, Sondre Tveit, Stian Vigrestad, Marius Karlsen, Jostein Salvesen, Stein Johnny Myklebust, Elion Shatri, Simen Haughom, Stefan Ghilom
Benyttede innbyttere: Hans Marius Slettebø, Kjetil Vigrestad, Andreas Dyrnes, Bjørn S. Stapnes, Jan Theodor N. Tollefsen.

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe