Tøff test i vente!

A-laget spiller i kveld sin tredje oppkjøringskamp for sesongen når turen går til Ålgård. Det er for øvrig samme motstander som kommer til Hålå i årets første virkelig tellende kamp i kvalifisering til NM i mars.

Ålgård hadde en enorm progresjon i fjorårets sesong og var vel formlag nummer en i høstsesongen. De fleste husker nok den elleville kampen i Hålå i oktober da Eiger snudde bortelagets 4-1 ledelse til seier 6-4 med fem mål det siste kvarteret.

Team Mathiesen har vært både skade- og sykdomsplaget så langt i år, men nå begynner det å se noe bedre ut. I kveld mangler bl.a. Elion Shatri, Andreas Dyrnes, Emil Leidland, Stefan Ghilom, Sigmund Hunnestad, Sander Wilhelmsen, Stein-Inge Karlsen og Kristian Garpestad grunnet skader, jobb, sykdom og skoletur, men troppen er likevel som følger:

Denis Nadarevic, Even Myklebust Jan Terje Søyland, Sondre H. Tveit, Alexander Svanes Asbjørn L. Larsen, Stian Vigrestad, Kjetil Vigrestad, Teo Noreng Tollefsen Stein Johnny Myklebust, Matias L. Løyning, Bjørn S Stapnes, Marius Karlsen, Simen Haughom, Hans Marius Slettebø og Meron Gebrehiwot.

Avspark 1900

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes